Nyheder om dansk og international svømning

VG17 søger ny cheftræner

29. april 2018, AF Jon Langberg

VG17 søger ny cheftræner til det nystartede fællesskab mellem Vest Brøndby og Glostrup. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i fællesskabets jobopslag.

VG17 søger ny cheftræner

I 2017 startede svømmeklubberne Vest Brøndby og Glostrup svømmefællesskabet VG17, der til den kommende sæson 2018/19 er godkendt som startfælleskab i henhold til Dansk Svømmeunions regler. VG17 er overbygningen for de to klubber og består af et 1. hold (junior/senior) og 2. hold (mellemste og ældste årgang). VG 17 består af ca. 55 svømmere, udvalgt blandt ca. 175 konkurrencesvømmere og 1500 medlemmer i de to klubber.

Vores nuværende cheftræner har valgt at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kompetent cheftræner med sportslige ambitioner til den kommende sæson.

Vores nye cheftræner vil få det overordnede sportslige ansvar og ledelse for begge hold, mens træningsarbejdet og øvrige daglige arbejde primært ligger på 1. holdet. I jobbet ligger tillige rådgivende opgaver og udviklingsarbejde i de to klubbers underliggende konkurrenceafdelinger, i samarbejde med de ansvarlige herfor.

Kommenter nyhed