Nyheder om dansk og international svømning

Vejle Svømmeklub ansætter Kris Wesselink

13. november 2019, AF Peter Lund Hansen

Følgende er modtaget fra Vejle Svømmeklub

 

Vejle Svømmeklub har de seneste år gennemgået en kraftig udvikling, både sportsligt og organisatorisk. Med en stærkere tilknytning til samarbejdspartnere – herunder ungdomsuddannelserne i Vejle, Vejle Idrætsefterskole (VIES) og Nova Skolen, Partnerskabsaftalen med Vejle Kommune/Dansk Svømmeunion, samt DGI Huset med etableringen af det nye sportsbassin - er vi kommet et skidt nærmere vores mål om at blive et af de førende svømmemiljøer i Danmark.

Den sportslige succes, klubbens mange svømmere og de deraf mange følgende aktiviteter, har dog også vist, at det er besværligt at løfte de mange opgaver, for en organisation primært bestående af frivillige.

Pr. 1. januar 2020 styrkes trænerbemandingen omkring Junior/Senior holdet i Vejle Svømmeklub, med ansættelsen af Kris Wesselink som 1. holdstræner på Junior/Senior frem til 2024.

Med ansættelsen af Kris, fortsætter Vejle Svømmeklub med at tiltrække dygtige og engagerede trænere, som har høje ambitioner for klubben. Kris, der tidligere har været tilknyttet ESV, er uddannet fysioterapeut og kommer fra en succesfuld periode som træner for Esbjerg Svømmeklubs juniorer, samt assisterende træner for seniorerne.

Johan Seistrup, som har været cheftræner i klubben siden ansættelsen i 2017, vil i samarbejde med Kris Wesselink fortsat bidrage til udviklingen af junior/senior holdet, og skal i fremtiden også løfte det organisatoriske niveau i klubben, så vi på sigt kan stræbe endnu højere. Dette skal ske gennem en styrkelse af klubben via udvidede breddeaktiviteter, styrkelse af samarbejdet med andre eksterne samarbejdspartnere, samt målrettet udnyttelse af de støttemuligheder, som findes tilgængelige i Danmark.

Johan har haft en stor aktie i udviklingen af Vejle Svømmeklub gennem de seneste to et halvt år, sportsligt såvel som i etableringen af nye samarbejder. Bestyrelsen glæder sig derfor over Johans bredere involvering i klubbens udvikling, og ser denne som en langsigtet investering i udvikling af klubbens generelle drift og talentudviklingsmiljø, som skal understøtte Vejle Svømmeklubs ambitionsniveau og mål frem mod 2024.

Ovenstående styrkelse af både træner teamet og styrkelsen af det organisatoriske set-up i Vejle Svømmeklub skal sikre, at Vejle Svømmeklub kan blive endnu stærkere organisatorisk samt økonomisk og dermed også forbedre og udvikle setup’et omkring svømmerne.

Fra 1. januar 2020 vil ESV Junior/Senior have 4 trænere tilknyttet - Kris Wesselink, Johan Seistrup, en assistent træner samt klubbens fysiske træner Christian Ørskov.

På vegne af cheftræner og bestyrelse,

Johan Seistrup & Lars Toustrup-Andersen

Kommenter nyhed