Nyheder om dansk og international svømning

VAT Copenhagen ansætter Annelies Maas som cheftræner

19. maj 2012, AF Jon Langberg

Vi har netop modtaget følgende pressemeddelelse fra VAT Copenhagen, om deres nye cheftræner:

 
Hollandske Annelies Maas er pr. 1. august ansat som ny cheftræner for svømmeklubben VAT Copenhagen. Hun kommer fra et job som cheftræner for den tyske klub Gladbeck SV.
 
Annelies Maas deltog ved to olympiader for Holland og vandt bronze i Moskva i 1980 i 4 x 100 m fri. Hun har arbejdet som svømmetræner i Tyskland i ca. 20 år og har A-licens som træner.
 
Det er fantastisk at få mulighed for at arbejde med svømmere, forældre og ledere fra et af Danmarks bedste hold," siger Annelies Maas. "Jeg glæder mig til opgaven, og også til at blive en del af dansk svømning, der udvikler sig meget positivt i disse år," siger Annelies Maas.
 
"Annelies Maas kommer med værdifuld international erfaring, og hun skal både udvikle vores elitesvømmere og hjælpe nye talenter frem," siger Niels Peter Skov Andersen, formand for VAT Copenhagen. " Vi er fem klubber, der samarbejder om elitesvømning gennem et bredt fundament, hårdt arbejde og et godt sammenhold. Vi er glade for at have fundet en ny cheftræner, der kan hjælpe vores svømmere med at opnå internationale resultater," siger Niels Peter Skov Andersen.
 
Yderligere information kan fås hos Niels Peter Skov Andersen på mobil 40184793.

 

Kommenter nyhed