Nyheder om dansk og international svømning

Vallensbæk Svømmeklub klar med trænerteam

17. maj 2020, AF Jon Langberg

Vallensbæk Svømmeklub er klar til at præsentere klubbens trænerteam for næste sæson. Klubben har fået tilgang af to nye trænere; Frederik Siem Pedersen og Johan Bragason. Læs mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Trænerteam for konkurrenceafdelingen sæson 20/21

Det er med stor stolthed vi nu kan præsentere vores trænerteam for den kommende sæson i Vallensbæk Svømmeklubs konkurrenceafdeling.

Vores nuværende trænerteam bestående af Amalie Mortensen, Anders Madsen, Kasper Bennedsen & Martin Møller-Ern fortsætter endnu en sæson, og da VAT Copenhagen ikke eksisterer i næste sæson, er vi stolte af at præsentere yderligere 2 trænere som skal styrke VI-39 i den kommende sæson.

Det drejer sig om:

Frederik Siem Pedersen, som er 28 år og tidligere elitesvømmer. Som elitesvømmer har Frederik bl.a. været deltager ved Europa- og Verdensmesterskaberne på kortbane i hans favorit disciplin, som var fri. Derudover har han vundet et hav af DM & DJM medaljer og er 19*Dansk Mester. Frederik var en del af det stærke hold fra Farum, da han svømmede.

Frederik startede sin trænerkarriere i 2012 i Farum, og kommer fra en stilling som træner i Herlev Svømmeklub, hvor han har været siden 2018. Han har været fuldtid/assistent/fysisk træner de sidste 8 år.

Johan Bragason, som er 21 år og tidligere elitesvømmer. Johan startede med at svømme i Vallensbæk og har gået på både mini-talent og talent, inden han fortsatte i VAT og skiftede derefter til KVIK Kastrup. Johan har, siden han startede med at svømme, været med i toppen af dansk svømning og vundet mange medaljer ved Danske Mesterskaber og været til Nordiske Junior Mesterskaber flere gange, hvor det er blevet til flere Nordiske Mesterskaber.

Johan blev student i 2019 fra Falkonergården og har siden været ude at rejse, men har nu valgt at fokusere på at være svømmetræner, inden de videre studier fortsætter. Johan har tidligere været assistenttræner på eliteholdet i VAT Copenhagen.

Carl Eltorp formand i VI-39 Swim udtaler "Jeg er utrolig stolt på klubbens vegne, at vi nu har sikret vores trænerteam for næste sæson. Jeg er sikker på vi har det rigtige hold til at føre vores konkurrenceafdeling videre"

I den kommende sæson vil vi i Vallensbæk have 3 hold. På vores mini-talent vil vi have klubbens yngste konkurrencesvømmere. På talent holdet vil vi have børne og årgangssvømmere. På vores nyoprettede årgang/junior hold vil vi have årgang og juniorsvømmere.

Carl Eltorp fortsætter "Der er lagt meget arbejde i at finde det rigtige setup for vores konkurrenceafdeling. Jeg er sikker på at vi har udarbejdet det rigtige. Vi ser derfor alle i Vallensbæk frem til en spændende sæson"

Relaterede nyheder
Kommenter nyhed