Nyheder om dansk og international svømning

Ung svømmer omkommet af akut hjertestop under træning

18. december 2018, AF Jon Langberg

En kun 14-årig pige omkom i går aftes som følge af et akut hjertestop, under en træning på Sigma Swims 2. hold. Vi kondolerer, og bringer herunder Sigmas pressemeddelelse, om det tragiske dødsfald:

Mandag den 17. december blev en sorgens dag i Sigma Swim.

Under træning i Blovstrød Svømmehal for klubbens 2. hold blev en af Sigmas dygtige konkurrencesvømmere, 14-årige Signe Krag Andersen ramt af et akut hjertestop. Hun blev meget hurtigt hevet op af vandet og hjertemassage blev påbegyndt omgående. Trænere, holdkammerater, ambulance- og redningsfolk gjorde alt hvad de kunne for at genoplive Signe, men efter ankomst til Rigshospitalets traumecenter stod det desværre klart at Signes liv ikke kunne reddes.

Ulykken er ikke en drukneulykke.

Signes trænere, holdkammerater og deres forældre fik omgående psykologisk krisehjælp i svømmehallen, og i klubben forsøger vi efter bedste evne at tage hånd om de berørte.

Signes familie står tilbage med det størst tænkelige tab og i Sigma Swim vil vi passe så godt på dem, som det er os muligt. Vores varmeste og hjerteligste tanker er med dem i denne urimelige tid.

For altid vil glade Signe blive savnet i hendes elskede svømmemiljø, Sigma Swim.

For spørgsmål eller andre henvendelser, venligst kontakt:

Mia Hyldahl, Klubchef, mobil: 21444590

Kommenter nyhed