Nyheder om dansk og international svømning

Triton Ballerup ansætter Carles Subirana Sagristà som elitetræner

2. juni 2020, AF Jon Langberg

Triton Ballerup har ansat Carles Subirana Sagristà som ny elitetræner i klubben. Carles kommer fra en stilling som 2. holdstræner i A6. Læs meget mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Ny sportslig ansvarlig Elitetræner i Svømmeklubben Triton

Det er med stor glæde, begejstring og høje forventninger, at Svømmeklubben Triton kan sige velkommen til Carles Subirana Sagristà, som vores nye sportslige ansvarlige Elitetræner til klubbens junior- og seniorhold. Carles tiltræder i Triton pr. 1. august 2020

Carles Subirana Sagristà har de seneste 3 sæsoner været ansat i A6, hvor han har været træner for klubbens juniorhold og assistent for seniorholdet. Før A6 var Carles ansat i Sigma Swim som ansvarlig juniortræner. Carles er en meget erfaren træner, som gennem de seneste mange sæsoner har haft flere svømmere kvalificeret til adskillige internationale mesterskaber.

Vi er meget glade for at kunne byde Carles velkommen til Triton, da han er en af de absolut bedste svømmetrænere i landet og han har en stor erfaring med top-svømning på både nationalt- og internationalt plan.

”Med Carles Subirana Sagristà er vi sikre på at have fundet det rigtig match, og vi får en stærk kapacitet på bassinkanten i forhold til vores junior- og seniorsvømmere og vores eliteudviklingsarbejde. Vi har fortsat en ambition om at være repræsenteret i landsholdssystemet og ligge i toppen af dansk svømning. Og det er vi helt sikre på, at Carles med de erfaringer og kompetencer han har, vil kunne opfylde for os.”, udtaler Jesper Waterval, K-ansvarlig i Triton.

Carles skal i samarbejde med klubbens bestyrelse og trænerteamet i konkurrenceafdelingen have fokus på det fortsatte talent- og eliteudviklingsarbejde, hvor Triton i dag indgår i Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark som satsningsidrætsgren og desuden har en partnerskabsaftale med SVØM og Ballerup kommune.

Vi er sikre på, at Carles kan bidrage positivt til vores samarbejde med Ballerup Kommune, Team Ballerup og SVØM, samt udvikle Tritons konkurrenceafdeling og klubben generelt.

Om skiftet til Triton udtaler Carles: “Today I am a sad and happy man – at the same time. I am sad because I have decided to leave A6, a place I have been very happy to represent for the past 3 year. Good times and I will always be proud of you all. But I am also happy and excited for the opportunity to start in Triton Ballerup as the new Elite Head Coach from August 2020. I hope I will be able to live up to a club with long tradition in Danish swimming, great facilities and an environment for the daily work in one pool for all swimmers and training. I hope by time I will be able to transmit my vision: Love for swimming and working hard to give each swimmer the best chances to get success and reach their goals.”

Vi byder Carles Subirana Sagristà et kæmpe velkommen til svømmeklubben Triton og ser frem til et fantastisk og langvarigt samarbejde.

Sportslige hilsner.
Svømmeklubben Tritons Bestyrelse 

Kommenter nyhed