Nyheder om dansk og international svømning

Thisted Svømmeklub søger svømmeskolekoordinator

22. september 2018, AF Jon Langberg

Thisted Svømmeklub søger en svømmeskolekoordinator. Du kan læse mere herunder, eller i klubbens jobopslag.

Thisted Svømmeklub har eksisteret som selvstændig klub siden 1976 og har ca. 650 medlemmer. Vor vision er ”at levere svømmeundervisning og talentudvikling, af højeste kvalitet og skabe de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for udøvelse af vandidræt i Nordvestjylland.

Derfor søger vi nu en svømmeskolekoordinator pr. 1. januar 2019. Vi lægger vægt på at have en person, der er stabil og engageret og er velfungerende i samarbejdet med både instruktører, svømmere og forældre.

Ansvarsområder er bl.a.:

  • Ansvarlig for klubbens instruktører og hjælpeinstruktører.
  • Planlægge og afholde instruktørmøder
  • Håndtere ansættelser, samt uddannelse af instruktører
  • Være ansvarlig for kontrakter og børneattester for instruktører og hjælpeinstruktører.
  • Sikre god kommunikation mellem svømmeklubben og svømmeskolens brugere
  • Udarbejde sæsonplaner og opstart • Planlægge og vedligeholde de enkelte holds mål.
  • Have egne hold i svømmeskolen, der hvor det giver værdi
  • Afholdelse af sociale arrangementer for trænere, og svømmere i svømmeskolen

Personlige egenskaber:

Vi forestiller os en person der holder af svømning, og har en teoretisk og/eller praktisk svømmeteknisk baggrund, der gør dig kvalificeret til at sparre med vore trænere og varetage den daglige planlægning.

Svømmeskolekoordinatoren bør være metodisk og struktureret. Vi forventer, du kan producere beslutningsoplæg til bestyrelsen og gennemføre dem efterfølgende.

Du opleves som motiverende og engageret og trives med at være på bassinkanten, samtidigt befinder du dig godt som omdrejningspunkt og ambassadør for Thisted Svømmeklub.

Desuden vil det være en fordel, at du har gode IT-kompetencer, og har erfaring med projektledelse og event-afvikling.

Vi forestiller os en 20-30 timers stilling, men vi er fleksible mht. timetal. Du har stor indflydelse på eget jobindhold. Primær arbejdsplads er svømmecenteret ved Thyhallen, men en del af det administrative kan også udføres hjemmefra. Løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at sende en kort ansøgning samt et CV til: thisted.swim@gmail.com

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte næstformand Jørgen Sølvkjær, +45 2172 2495. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

Kommenter nyhed