Nyheder om dansk og international svømning

Swim Team Neptun forlænger aftale med cheftræner

1. juli 2020, AF Jon Langberg

Swim Team Neptun, i Randers, har netop meddelt at man har forlænger aftalen med cheftræner Morten Aurvig Lystlund Brøndum til 2024, og i samme omgang opgraderet hans stilling til en fuldtidsstilling.

Du kan læse mere i klubbens skrivelse herunder:

Pressemeddelelse

Bestyrelsen i Swim Team Neptun er stolte af at kunne meddele, at vi har forlænget Cheftræner Morten Aurvig Lystlund Brøndums nuværende kontrakt med yderligere 3 år, så den løber til 2024.

Samtidig har vi ansat Morten på fuld tid (37 timer). Med forlængelsen fortsætter klubben samarbejdet med Morten i forhold til det fantastiske udviklingsarbejde af klubben, som blev igangsat da vi i 2018 indgik den første kontrakt.

Med den nye kontrakt får Morten mulighed for at koncentrere sig 100 % om udvikling af svømmeklubben både i forhold til konkurrence-afdelingen men også i forhold til svømmeskolen.

Klubbens vision er at være den foretrukne forening for alle vandaktiviteter i alle aldre og på alle niveauer!

Cheftræner Morten Aurvig Lystlund Brøndum udtaler om forlængelsen:

"Jeg er ovenud lykkelig! Det er først og fremmest et kæmpe klap på skulderen fra bestyrelsen! Og det er jeg meget glad for. Men det er samtidig en fantastisk mulighed for at virkelig fordybe mig i arbejdet, med at udvikle såvel de dygtige svømmere, som hele klubben i såvel svømmeskolen som konkurrenceafdelingen. Vi havde, ved min ansættelse, sagt, at fuldtid var et mål efter 5 år... Det skete efter 2. Jeg kan slet ikke få armene ned! Og jeg GLÆDER mig til at tage endnu mere fat"

Morten vil endnu mere, sammen med bestyrelsen, klubbens trænere og svømmeskolen, arbejde for at skabe de bedst tænkelige rammer for svømmere, forældre og samarbejdspartnere.

Vi glæder os til at følge udviklingen i klubben.

Bestyrelsen Swim Team Neptun

Kommenter nyhed