Nyheder om dansk og international svømning

Svømme-Danmark om Danske Mesterskaber for Hold 2012

8. april 2012, AF Lasse K. Hansen

For en lille uges tid siden sluttede Danske Mesterskaber for Hold og de fleste klubber har lagt en pressemeddelse på nettet. Nedenstående er en liste med pressemeddelser fra weekenden.

Svoem.dk - Elite Svøm Esbjerg danske holdmestre for tredje år i træk
"Med 53.654 point kunne ingen følge med esbjergenserne. Tættest på de nye hold-mestre var svømmerne var VAT-CPH med ialt 51.538 point."

EliteSvøm Esbjerg - ESE DANSKE MESTRE FOR HOLD i Svømmeligaen for 3. år i træk.
"ESE blev suveræn vinder af svømmeligaen med 2.116 point mere end nummer to - VAT."

Sigms NS - Sigma tager bronze til DHM!
"Med 721 flere point end sidste år hvor Lotte Friis var med på holdet, og uden Mathias Gydesen der svømmede sit OL løb i USA, må man sige, at der blev gjort en fornuftig indsats og det var stolte og trætte svømmere og trænere som søndag aften modtog den velfortjente bronze-medalje på Esbjerg svømmestadion."

Aalborg Svømmeklub - Danmarks bedste klub !
"Dermed kan Aalborg Svømmeklub nu ret beset kalde sig Danmarks bedste klub."

Farum Svømmeklub - Danske Mesterskaber for Hold 2012
"Stævnet er slut og Farum blev med 48175 point nr. 6 med god margin til nedrykkerne, og lidt mere end forventet op til de næste pladser."

Køge Svømmeklub - 20 forhåbningsfulde svømmere tog i weekenden til Esbjerg for at forsøge, at blive i svømmeligaen, -trods lidt svære ods...
"Det lykkedes dog ikke, men det unge hold fik en fin 7. plads, og må derfor til næste år svømme i 1 division, hvor der igen er gode muligheder for at rykke op i svømmeligaen."

Swim Team Midyjylland - Swim Team Midtjylland rykker ned i 1. division
"Vi havde en del nye svømmere på holdet, som høstede værdifuld erfaring på højeste niveau, der kan komme dem til gode fremover. På trods af at de unge svømmere var overmatchet i flere de fleste løb formåede de at holde hovedet koldt og svømme personlige rekorder i de fleste starter."

Lyngby Svømmeklub - LSK er tilbage i Svømmeligaen.
"En skøn blanding af klubbens årgangs-, junior- og seniorsvømmere (fra årgang 1986 til 1999) slog de øvrige 8 hold med et forspring på 1.873 point til nr. 2."

A6 - A6 i svømmeligaen efter et fantastisk stævne
"A6 svømmerne blev nummer to i 1.division efter Lyngby. Vi scorede imponerende 44.041 point i alt. Det er ca. 5.000 point mere end vi præsterede da vi sidste år vandt 2.division og rykkede op i 1.division."

Gladsaxe Svøm - GSC rykker op i svømmeligaen!
"Efter en super flot weekend stod det klart, at GSC efter en pointhøst på ca. 750 point mere end forventet er klar til svømmeliga i 2013. Fremragende holdpræstation - hvor alle kan tage sin del af ansvaret for en flot svømmeweekend."

Hillerød Svømmeklub - Mortens beretning
"Der var stor stemning og man må sige at alle svømmere har forbedret sig meget det seneste år, da vi tog ikke mindre end 43172 point som er en ekstrem god fremgang for et så ungt hold som Hillerød. Det er 4080 point mere end sidste år og ca. 1000 point mere end vi i trænerteamet havde forventet før stævnet."

Elite Svøm Esbjerg - Ved Danske Mesterskaber for Hold, 1. div. i Jyllinge, blev der råbt og klappet og heppet og kæmpet... og det virkede !!
"Her skal det nok nævnes, at en disk i 4x200 fri førte til, at vi faktisk fik en bedre tid end der blev opnået i første omgang. Det er god holdånd ... "blev vi disket? - så må vi jo bare sætte en reserve ind og gå endnu mere til den"!"

Silkeborg Svømmeklub - Silkeborg Svømmeklub tilbage i 1. division
"Det var en stor og motiveret holdindsats, som grundlagde SSK’s sejr, og de syv klubrekorder blev båret på ryggen af holdets opbakning."

Hørsholm Svømmeklub - Hørsholm har for første gang i klubbens historie svømmet sig i 1. division.
"Det er imponerende, at vi for 3. år i træk kan rykke op og at vi nu befinder os i 1. division - det er 3 år siden jeg overtog cheftræner-stolen i Hørsholm og havde ikke i min vildeste  fantasi troet at dette ville være muligt, men der er blevet lagt mange timer og kræfter fra både svømmere, trænere og bestyrelse for at dette har kunnet lykkes"

Gentofte Svømmeklub - DM-H 2. division
"Da det i forhold til de hold vi kæmper imod, stadig er et meget ungt hold, lykkedes det desværre ikke denne gang at komme op i 1.division, men vi vender naturligvis stærkt tilbage i 2013."

Søllerød Svømmeklub - Danske Holdmesterskaber 2. division
"Målet for weekenden var derfor at blive i 2. division, idet Søllerød Svømmeklub stadig er en ung klub under opbygning. Søllerød formåede at placere sig som nummer 6 i 2. division, og sikrede sig dermed endnu et år i samme division."

USG Svømning - Resultater fra DMH marts/ april 2012
"Der var en del der fik prøvet kræfter med løb de normalt ikke har på repertoiret, mens andre fik bevist deres overlegenhed i favoritløbene."

Frederikssund Svømmeklub - Der blev kæmpet som et hold hele vejen igennem
"På trods af at størstedelen af svømmerene aldrig har deltaget i dette stævne, formåede de at stå samme om kæmpe som et hold! Det er værd at arbejde videre med :)"

GTI Swim - Danske Holdmesterskaber 2012
"Vi vidste godt, at vi ikke kunne være med i den samlede stilling, da vi ikke stillede med fuldt hold, så der var stor fokus på de individuelle præstationer, Og der var rigtig mange flotte resultater."

Swim Team Vestsjælland - Swim Team Vestsjælland vinder af Danske Mesterskaber for hold 3. div.
"Individuelt blev stævnet også en stor succes for de lokale svømmere. Hele 24 klubrekorder blev det til, ligesom stævnet betød et stort antal personlige rekorder."

Hvidovre Svømmeklub - Hvidovre Svømmeklub nu i 2. division
"Det var virkelig god stemmning fra start til mål. Hvidovre lykkedes riktigt godt og slutede på en god 2.e placering etter Swim TeamVestsjælland, så næste år er vi tilbage i div 2 der vi hører hjemme."

Vejle Svømmeklub Triton - DMH WEEKEND-GYSER I SLAGELSE
"Alle svømmere blev weekenden igennem presset hårdt af Cheftræner Kennet, så de tog revanche og gav ham en ordentlig vandtur, da redningen i 3. Division var en kendsgerneing."

Viborg Svømmeklub - VS fortsat i 3. division
"Undervejs blev der vist utrolig flot svømning, der blev sat personlige rekorder i stribevis og op til 30 år gamle klubrekorder fik kniven"

Haderslev Svømmeklub - Haderslev Svømmeklub opfyldte målsætningen ved Danske Holdmesterskaber 2012
"Det resultat, som svømmerne præsterede i weekenden med så ungt et hold, kan kun lade sig gøre, hvis alle yder deres maksimale."

LF Swim - Solid holdpræstation sikrer LF-swim klar oprykning til 3. division
"En rigtig solid holdpræstation var med til at sikre LF swim det flotte resultat og alle på holdet leverede solide og flotte tider - ialt 18 personlige rekorder og 1 børneklubrekord. "

Kommenter nyhed