Nyheder om dansk og international svømning

Stig Michaelsen stopper i Hillerød svømmeklub

8. juni 2019, AF Jon Langberg

Hillerød Svømmeklub har annonceret at Stig Michaelsen stopper i klubben.

Stig Michaelsen stopper i Hillerød Svømmeklub

Stig har valgt at opsige sin stilling som talentudvikler pr. 31.7.2019, da han er blevet tilbud et andet job. Vi har været utrolig glade for de år, Stig har nået at være i klubben og for den udvikling, han har været med til at skabe. Klubben vil fortsætte denne linje sammen med vores nyansatte træner, Kim Skou og den afløser, vi vil ansætte for Stig. Det er vores ambition at ansætte en træner, som får samme arbejds- og ansvarsområder, som Stig og med et lignende erfaringsgrundlag. Vi er allerede i gang med at tale med potentielle kandidater til stillingen, så vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få en god løsning hurtigt på plads, så vi kan fortsætte den gode udvikling. 

Stig Michaelsen udtaler selv: 

Kære alle,
Først og fremmest er det vigtigt for mig at understrege, at valget at skifte klub er et tilvalg af den nye klub og de muligheder det fører med sig og ikke et fravalg af Hillerød. 

Jeg har været glad for min tid i HILS og ønsker at afslutte på den bedst mulige måde og sætte et godt punktum på en god tid samt give stafetten videre på bedst mulige vis. 

Hillerød Svømmeklub har udviklet sig meget de seneste to år og med bestyrelsen, en ny dygtig træner, Kim Skou og den øvrige trænerstab bliver det et slag- og handlekraftigt team. 

Jeg vil gerne takke alle i klubben for indsatser og for at udfordre mig fagligt og personligt.

Stig

Kommenter nyhed