Nyheder om dansk og international svømning

Stig Michaelsen ny talentudvikler i Hillerød Svømmeklub

25. maj 2017, AF Jon Langberg

Hillerød Svømmeklub har ansat Stig Michaelsen som ny talentudvikler. Du kan læse meget mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Hillerød Svømmeklub har ansat Stig Frølund Michaelsen som ny talentudvikler.

Stig får ansvaret for at videreføre arbejdet, med at opbygge struktur og rammer, med henblik på at skabe og fastholde en stor konkurrenceafdeling i Hillerød svømmeklub. Derudover får Stig ansvaret for udvikling af træningsmæssige principper for årgangssvømmere og yngre, samt udvikling af klubbens talenttrænere.

Stig Frølund Michaelsen har været træner på fuldtid siden 2004 og har medaljer på både nationalt og internationalt niveau.

Formand Tilde Juul mener, at Stig, som kommer med en baggrund som træner på højeste nationale niveau og en dokumenteret erfaring i at bygge talentmiljøer og klubber op, har sikret, at svømmeklubben har fået den bedst mulige løsning fremadrettet – både organisatorisk og sportsligt.

"HILS har netop i profilen vi søger, lagt stor vægt på, at det vi har brug for nu, er en talentudvikler som tænker langsigtet og sætter fokus på udvikling af vores yngste svømmere og ikke mindst vores talenttrænere. Stig besidder alle de faglige og menneskelige egenskaber, vi har ledt efter i ansættelsesudvalget,” udtaler formanden.

Stig kommer fra en stilling i Køge svømmeklub, hvor han har været elitetræner siden 2013, og før dette var han cheftræner i Horsens Svømmeklub, som Stig Frølund Michaelsen førte frem til den mest vindende juniorklub til DM på kortbane i 2012 i Bellahøj med ti guld.

"Efter flere år med svømmere på højt nationalt niveau og internationale svømmere, er jeg glad for nu at prøve kræfter primært med talentudvikling. Hillerød Svømmeklub har netop dén stilling, hvor jeg kan se at jeg kan prøve kræfter med en udfordring som denne. Der bliver givet plads til at kunne arbejde og udvikle primært i den retning, og det bliver spændende," siger den nye talentudvikler om sin ansættelse.

Han glæder sig meget til at arbejde sammen med Simon Winther og den forholdsvis nye bestyrelse, hvor han forventer sig meget af samarbejdet med dem.

"Første skridt bliver at få styr på retningen af klubbens talentprogram, så vi kan arbejde mod de målsætninger vi sætter os. Det ser jeg meget frem til."

HILS har således store forventninger til fremtiden, og ser frem mod et godt og frugtbart samarbejde.

Med venlig hilsen

Kurt Aaholst

På vegne af bestyrelsen i Hillerød Svømmeklub

kurt@hils.dk - hils.dk

Kommenter nyhed