Nyheder om dansk og international svømning

Sofie Seheim ny elitetræner i Gladsaxe Svøm

13. november 2017, AF Jon Langberg

Gladsaxe Svøm har offentliggjort at Sofie Seheim overtager posten som elitetræner i klubben. Læs meget mere i nedenstående pressemeddelelse:

Sofie Seheim ny elitetræner i Gladsaxe Svøm

I Gladsaxe vil vi gerne være ambitiøse. Vi vil gerne sikre, at svømmerne kan møde en dagligdag og dyrke en svømmekarriere med indfrielse af de højeste målsætninger. Her er mødet med en træner, der er dygtig, dedikeret, nysgerrig og ærlig, og som i sin jagt på ambitioner med svømmerne har stor forståelse for det hele menneske, meget afgørende. Det er i samarbejdet med en træner, der brænder for sit fag, og som har lyst til at gå en ekstra mil for sine svømmere, at vi kan skabe udvikling.

Vi har inden for få år haft flere udskiftninger på trænerposten på vores senior/junior hold, og står overfor det igen. Det har derfor ligget os meget på sinde, at finde en træner, som vi tror på - over en længere årrække – kan opbygge et stærkt hold gennem en stor faglighed og et åbenlyst engagement. En træner, der kan samle et hold og opbygge den kultur, vi ønsker. En fremtidens træner!

Efter grundige overvejelser er vi i Gladsaxe overbeviste om, at Sofie Seheim kan løfte den opgave. Sofie har gennem de seneste 4 år været assisterende træner for både årgangs- junior og senior svømmere i Gladsaxe. Hun har færdiggjort sin uddannelse som skolelærer i 2017 og sideløbende færdiggjort en diplomtræner uddannelse, ligesom hun har planer om at uddanne sig til ITA træner. Ambitionerne for fremtiden er en trænerkarriere, hvilket Sofie på intet tidspunkt har lagt skjul på. Sofie er samtidig en ildsjæl på kanten, og har fået et unikt indblik i filosofi og praksis fra to af landets mest erfarne og dygtige junior/senior trænere. Først Stefan Hansen, der efter OL guldet fik gode tilbud fra udlandet. Og senest fra Flemming Poulsen, der på flere områder er den mest meriterede og erfarne træner i DK. Begge har brugt tid og energi på Sofies udvikling som træner, hvilket vi er meget taknemmelige for. Sofie har nu mulighed for at trække det bedste ud af de erfaringer og dertil præge indsatsen med hendes unikke gejst og ildsjæl, samt åbenlyse evner til at samle et hold. Det giver et optimalt afsæt for troen på, at vi går en spændende fremtid i møde med mere både mere stabilitet på trænersiden og en fortsat sportslig udvikling.

Sofie vil fungere som holdansvarlig træner for senior/junior svømmerne med øjeblikkelig virkning.

I Gladsaxe ønsker vi samtidig Flemming Poulsen alt det bedste i de fremtidige opgaver.

Med sportslig hilsen

Kim W. Marquardt
Klubchef, Gladsaxe Svøm

Kommenter nyhed