Nyheder om dansk og international svømning

Skovbakken Svømning søger svømmetræner

22. oktober 2021, AF Swimnews.dk

Skovbakken Svømning søger en svømmetræner til klubbens svømmeskole. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i klubbens jobslag.

Ny Svømmetræner M/K i svømmeskolen Skovbakken svømning og Aarhus Swim har en vision om at skabe et af Danmarks bedste træningsmiljøer – derfor søger vi en ny dygtig og engageret træner til vores børne- og voksenhold i svømmeskolen, der deler vores vision og kan bidrage til at vi når vores mål.

Skovbakken Svømning har en vision om at udvikle vores Svømmeskole til en af Danmarks bedste træningsmiljøer og det kan du blive en del af med denne stilling. Vi har 20-25 engagerede trænere, som hver dag træner børn, unge og voksne i vores 3 svømmehaller; Idrætshøjskolen (Skovbakken), Ellevangskolen og Vorrevangskolen.

Skovbakken Svømning er også en del af det succesfulde startfællesskab Aarhus Swim (Lyseng, HEI og IHF), som har 2 fuldtidsansatte trænere for vores to bedste hold; K1 og K2.

Vi tror på, at glæde og trivsel i hverdagen, til træning og til konkurrence, giver glade svømmere, som bidrager positivt til udviklingen af et stabilt og velfungerende talentmiljø.

Som træner vil du få ansvaret for vores børne- og ungdomshold i Skovbakken og på Ellevangskolen/ Vorrevangskolen. Jobbet kan kombineres med dit studie, og der vil altid være en hjælpetræner til at fordele opgaver til træningspas. Stillingen kan også skræddersyes til at indeholde flere timer om ugen - op til 25/30 timer.

Kommenter nyhed