Nyheder om dansk og international svømning

Simon Winther ny klubchef i Farum Svømmeklub

27. oktober 2021, AF Swimnews.dk

Farum Svømmeklub har offentliggjort at man har ansat Simon Winther som ny klubchef. Du kan læse mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Simon Winther er ny klubchef i Farum Svømmeklub

Farum Svømmeklub har i dag ansat Simon Winther som ny klubchef og sportslig ansvarlig. Simon kommer fra en stilling i Dansk Svømmeunion, hvor han blandt andet har været ansvarlig for uddannelsen af konkurrencetrænere i Danmark. Endvidere har Simon selv været tilknyttet det NationaleTræningsCenter som træner ligesom han har været ansvarlig for hele trænerlicensprogrammet.

"Det er en særdeles stor glæde, at vi kan byde Simon Winther velkommen til klubben som ny cheftræner. Men det er jo også et velkommen hjem til Simon, som har været i klubben tidligere. Hele klubben lige fra de mindste i Svømmeskolen til de ældste OL svømmere ligger Simon meget på sinde og vi får jo ikke bare en ny klubchef der også har 26 års trænererfaring, men også Simons enorme erfaring fra det nationale- og internationale svømmemiljø. Sammen med resten af trænerteamet bliver han en kæmpe gevinst for os”, fortæller klubbens formand Peter Jørn Jensen.

Simons fornemste opgave de kommende år bliver at få videreudviklet klubbens solide fundament og skabt en vej tilbage til toppen af dansk svømning.

“Jeg glæder mig helt enormt til at komme i gang i klubben igen og gå fra en mere konsulentbaseret hverdag, til at skulle arbejde med svømmerne og trænerteamet hver eneste dag. FSK er en spændende svømmeklub med et godt og stort potentiale, som vi skal have forløst over det kommende årti.” siger Simon, inden han fortsætter “Jeg kender jo det meste af trænerteamet og svømmeskolen i forvejen og sammen med vores netværk og samarbejdspartnere, bliver det et rigtigt stærkt setup.”

Simon har første arbejdsdag den 1. december.

Klubbens kontakt:
Fmd. Peter Jørn Jensen, 51177497
Simon Winther, 42484979

Kommenter nyhed