Nyheder om dansk og international svømning

Silkeborg Svømmeklub søger cheftræner

17. september 2018, AF Jon Langberg

Silkeborg Svømmeklub søger snarest muligt en cheftræner til klubbens konkurrenceafdeling. Læs mere herunder, eller i klubbens jobopslag.

Cheftræner til Silkeborg Svømmeklub

Silkeborg Svømmeklub søger snarest muligt en cheftræner til klubbens konkurrenceafdeling.

Konkurrenceafdelingen hører til blandt de 20 bedste i Danmark og har i øjeblikket 100 dedikerede konkurrencesvømmere. Cheftræneren har ansvaret for den daglige – og faglige – ledelse af klubbens konkurrenceafdeling, herunder vores talentudvikler og den øvrige trænerstab. Cheftræneren refererer til bestyrelsen i Silkeborg Svømmeklub og samarbejder dagligt med klubbens talentudvikler og breddechef, som begge er fuldtidsansatte.

Vi er i fuld gang med at udvikle klubben, således at svømmerne på de sportslige hold får de nødvendige rammer til at kunne konkurrere på højeste nationale niveau. Vi startede i sommeren 2017 med omstrukturering af K-afdelingen, mere vandtid og bedre faciliteter på landtræningen. Sideløbende udvikler vi den frivillige organisation, der skal støtte op omkring dig som cheftræner og konkurrenceafdelingens aktiviteter. Vi søger en cheftræner, som har lyst, mod, vilje og evne til at indgå i det fortsatte arbejde med at løfte klubbens sportslige niveau yderligere.

Silkeborg Svømmeklub har i de sidste 5 år arbejdet for etablering af et nyt svømmecenter i Silkeborg. Silkeborg byråd har i juni 2018 besluttet at prioritere etablering af et nyt svømmecenter med bl.a. et 50 m bassin. Det forventes at den endelige køreplan afgøres her i efteråret i forbindelse med byrådets vedtagelse af budget 2019.

Kommenter nyhed