Nyheder om dansk og international svømning

Silkeborg Svømmeklub søger assistenttrænere til K1- og K2-hold

22. april 2022, AF Swimnews.dk

Silkeborg Svømmeklub søger to assistenttrænere til klubbens K1- og K2-hold. Du kan læse meget mere om jobbet i klubbens jobopslag.

Silkeborg Svømmeklub gennemgår i disse år en rivende sportslig og organisatorisk udvikling. I konkurrenceafdelingen arbejder vi løbende på at udvikle og styrke træningsmiljøet omkring vores konkurrencesvømmere. De senere års fokus har været at forbedre både træningsmængden og kvaliteten. Retningen er sat, men vi har brug for dig i trænerteamet for at sikre et højt niveau i træningen for alle svømmere ved alle træningspas.

Vores 1. hold er vores flagskib, og her træner nogle af landets dygtigste svømmere. De er ambitiøse, dedikerede og klar til at træne for at indfri drømmen om at udvikle sig til næste niveau.

For at fuldende trænerteamet mangler vi en fleksibel, nysgerrig og talentfuld assistenttræner, der er klar til at stå som afløser på kanten på både K1 og K2 og samtidig være assistenttræner 1 – 2 gange om ugen efter behov.

For at være den rigtige til jobbet, skal du træde ind i svømmehallen med højt humør, interessere dig for udvikling af både svømmere og dig selv som træner, og udvise et engagement, som kan både ses og høres.  

Kommenter nyhed