Nyheder om dansk og international svømning

Sigma søger assisterende elitetræner

3. juni 2021, AF Swimnews.dk

På bagkant af nyheden om Flemming Poulsens beslutning om at gå på pension søger Sigma nu en ny fuldtids assisterende elitetræner. 

Vores nuværende assisterende elitetræner på førsteholdet har valgt at gå på pension, og vi søger derfor nu en ny kompetent og erfaren træner, til at indgå i vores stærke trænerteam for vores bedste svømmere - i tæt samarbejde med klubbens elitetræner.

Sigma Swim er et elitært startfællesskab mellem Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød. Vi har eksisteret siden 1998 og er dermed et af de ældste startfællesskaber i dansk svømning. Omdrejningspunktet for Sigma Swim er frem for alt den sportslige satsning inden for senior-, junior og årgangssvømning. Vores vision er at være det førende elitemiljø i dansk svømning. Vi arbejder dedikeret på, at vores svømmere kvalificerer sig til OL, VM, EM og EJM, ligesom vi vil gøre os gældende ved holdmesterskaber. Målene skal nås ved at skabe de bedste rammer for elitesvømning. Det er derfor vores mission at skabe det bedste og mest motiverende miljø for vores svømmere, for vores trænere og øvrige ansatte. Den daglige træning for vores cirka 200 svømmere i konkurrenceafdelingen foregår i både Allerød, Blovstrød og Birkerød.

Du kan se selve stillingsopslaget i rubrikken til højre på siden

Kommenter nyhed