Nyheder om dansk og international svømning

Sigma forfremmer Lasse Iversen til 2. holdstræner

29. maj 2018, AF Peter Lund Hansen

Sigma har valgt at forfremme deres nuværende 3. holdstræner, Lasse Iversen, til den ledige stilling som 2. holdstræner.

Lasse Iversen ny træner for SIGMA 2

Det er med stor glæde og stolthed, at SIGMA SWIM kan annoncere at Lasse Iversen fra sæsonstart, august 2018, bliver ny ansvarlig træner for SIGMA 2.

Lasse Iversen kom til SIGMA i sommeren 2017, som ansvarlig for de ældste årgangssvømmere i klubben. Lasse fik hurtig etableret sig som en stærk trænerprofil, og der har været stor tilfredshed omkring hans indsats og tilgang til svømmerne. Lasse har også, på relativt kort tid, vist at kunne skabe gode resultater.

Han er nysgerrig i forhold til at ville udvikle sig, samtidigt med, at han søger kontinuerlig sparring og alignment med det øvrige trænerteam.

Lasse er selv tidligere elitesvømmer, har taget diplomtræneruddannelsen udover at have en master i virksomhedsstudier og kommunikation, Master of Social Science. Lasse har allerede mange års trænererfaring bag sig, først igennem sin tid i Frederikssund og senere i A6, hvor han var assistenttræner på A-holdet, daglig træner for B-holdet samt ansvarlig for moderklubbernes talentudvikling, og nu senest som SIGMA 3 træner.

Udover sin nye rolle som ansvarlig træner for SIGMAs 2. hold, et hold som primært består af juniorsvømmere, vil Lasse fortsætte med at være talentudvikler for de yngste konkurrencehold i SIGMA, og får således en meget væsentlig rolle i SIGMA SWIMs konkurrenceafdeling. Lasse vil frem til august 2018 fortsætte i sin nuværende stilling som træner for SIGMA 3.

Vi i Sigma Swim glæder os til et fortsat godt samarbejde med Lasse.

Kommenter nyhed