Nyheder om dansk og international svømning

Sejr til Helena Rosendahl Bach og stærk holdkap i Irland

25. juli 2019, AF Thomas Lund

Der meldes om rigtig god stemning i den danske lejr ved Irish summer nationals og der er da heller ikke grund til andet. 

Efter en rigtig god start på stævnet blev det noget sværere for danskerne at komme videre til aftenens finaler hvilket skyldes reglen om højst 2 udlændinge i hver finale og at løbsprogrammet idag måske ikke passede danskerne helt. 

Det blev til en rigtig flot sejr til Helena Rosendahl Bach på 1500 fri i ny personlig rekord med 16.40.30. Kravtiden til de olympiske lege, som skal opnås ved Danish open eller swim open i Stockholm i april 2020, lyder på 16.32.04, så det er klart inden for rækkevidde for den alsidige Holstebro svømmer. 

Kevin Witt Christensen var eneste individuelle finale hvor han opnåede en 5.plads med 23.48 (23.25 om morgenen)

Danmark stillede et hold i 4x100 HM mix, hvor der jo netop er sat en dansk rekord af VM holdet i Gwanju. Det blev ikke til dansk rekord, hvilket også havde været en sensation hvis ikke man kunne finde 4 i Gwanju der kan svømme hurtigere end de som ikke har kvalificeret sig til VM - men til gengæld en flot andenplads efter det tyske landshold og gode præstationer af de 4 svømmere på holdet. Holdet bestod af Kevin Witt Christensen på ryg (0.57.10) - Frederik Rindshøj bryst (1.02.77) - Caroline Erichsen fly (1.00.86) og Amalie Søby Mortensen i cr. (0.56.65) 

Det danske hold fortsætter konkurrencerne de næste 3 dage og du kan fortsat følge dem live her

 

Kommenter nyhed