Nyheder om dansk og international svømning

Sebastian Kauffeldt ny 3. holdstræner i Sigma

12. juli 2018, AF Peter Lund Hansen

Sigma Swim meddeler i en pressemddelse af man har ansat Sebastian Kauffeldt som ny 3. holdstræner i klubben. Sebastian kommer fra en stilling i Farum Svømmeklub.

 

Sebastian Føns Kauffeldt er 28 år og har de seneste 3 år været ansat som fuldtidstræner i Farum Svømmeklub. Derudover er Sebastian uddannet folkeskolelærer og læser pt. en kandidat i dansk og historie på Roskilde Universitet. 

Sebastian har allerede mange års trænererfaring bag sig, begyndende i Herlev Svømmeklub i 2004, først i svømmeskolen og senere i konkurrenceafdelingen. Dernæst i Glostrup Svømmeklub, som ansvarlig træner for 2. holdet og siden cheftræner. Endelig har Sebastian været årgangstræner i Hovedstaden Svømmeklub inden han skiftede til Farum Svømmeklub i 2015, som talentudvikler og eliteholdstræner.

Sebastian er selv tidligere elitesvømmer, og har gennemført svømningens Grund- og Træneruddannelse samt en uddannelse som fitness instruktør i DGI regi.

Om sit skifte til Sigma Swim udtaler Sebastian:

I Sigma findes et af de stærkeste talentudviklingsmiljøer i dansk svømning, og jeg tror på, at jeg i fællesskab med klubbens øvrige trænere kan være med til at styrke miljøet omkring Sigmas årgangssvømmere. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at indgå i samarbejdet med klubbens svømmere, trænere, forældre og frivillige. Sigma har en kultur for konkurrencesvømning, som er unik i Danmark og som jeg ser frem til at blive en del af. 

Vi i Sigma Swim glæder os til at byde Sebastian velkommen i Sigma og ser frem til et godt samarbejde med Sebastian.

 

Kommenter nyhed