Nyheder om dansk og international svømning

Ringsted Svømmeklub søger svømmeskoleleder

12. september 2021, AF Swimnews.dk

Ringsted Svømmeklub søger en svømmeskole leder til klubben. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i klubbens jobopslag.

Ringsted svømmeklub søger svømmeskoleleder

Er du en perfekt blanding af vandhund og administrativ multikunster? motiveres du af at gå foran og udvikle unge mennesker? Og, bliver du glad af at opleve en masse glade børn og voksne i og ved vandet? Har du lyst til et deltidsarbejde i en lokal idrætsforening med en masse liv? Så er det dig vi leder efter som vores nye svømmeskoleleder.

Ringsted Svømmeskole leder lige nu efter en engageret, ansvarsbevidst og svømmeglad person som vores nye svømmeskoleleder.

Ringsted Svømmeklub er en klub med en god stabil medlemsbase fordelt på både en svømmeskole og en konkurrenceafdeling. Og vi ønsker at udvikle klubben endnu mere. Svømmeskolens aktiviteter spænder bredt fra forældre/ barn-hold over forskellige niveauer af børne- og voksenhold, hvilket giver en alsidig og dynamisk klub, hvor der er plads til alle. Undervisningen foregår i 2 bassiner.

Vi kan tilbyde et job med høj grad af selvstændighed og fleksibilitet med ansvar for ca. trænere og hjælpetrænere i en velfungerende klub med stort potentiale og hvor der er opbakning og støtte fra en engageret bestyrelse.

Stillingen er bred, selvstændig og fyldt med ansvar, og for den rette person vil succeskriteriet være at svømmeskolen og vores dygtige instruktører løftes til et nyt niveau i samarbejde med vores Konkurrenceafdeling, samtidig med at den daglige drift prioriteres og styrkes.

Om dig:

Vi leder efter en person der er:

  1. Glad for at arbejde med børn og unge mennesker
  2. Har erfaring med svømmeundervisning
  3. kan motivere og bidrage til en god gruppedynamik
  4. kan lytte, inddrage og sætte retning
  5. er selvstændig, struktureret og kan tage initiativ

Vi tilbyder en fast stilling, selvtilrettelæggende og med et timetal, der kan tilpasses efter din profil, dog er udgangspunktet 20 timer pr. uge. Løn forhandles efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er som udgangspunkt Ringsted svømmehal og vil omfatte arbejde eftermiddage, aftener og til dels weekender, og en del af de administrative opgaver vil også kunne foregå hjemmefra. De endelige arbejdstider aftales med bestyrelsen.

Tiltrædelse, 1. november eller snarest mulig.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Britt Andersen på 61998836.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest på mail til kontakt@ringstedsk.dk Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi vil løbende indkalde til samtale.

Kommenter nyhed