Nyheder om dansk og international svømning

Rikke Møller Pedersen skifter til Kolding Svømmeklub

25. juni 2018, AF Peter Lund Hansen

Kolding Svømmeklub har via deres Facebook offentligtgjort at de har skrevet kontrakt med Rikke Møller Pedersen.
Rikke er ansat som både træner, mentor og forbillede i KSK samt konsulent i Slotssøbadet.

 

Se følgende fra Kolding Svømmeklub:

Der var fint besøg, da konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub forleden holdt sommerafslutning.
Svømmestjernen Rikke Møller Pedersen, der er verdensmester i 200 m. brystsvømning, deltog i det meste af arrangementet, og en stolt formand for konkurrenceafdelingen, Charlotte Heilmann, og direktør for Slotssøbadet, Otto Skak, kunne fortælle, at Rikke Møller Pedersen er blevet tilknyttet Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet som konsulent. Derudover er hun også blevet medlem af Ko...lding Svømmeklub og stiller op for KSK ved nationale stævner som for eksempel DM i juli.

Hun vil bistå som træner, mentor og forbillede. Hun vil være en del af det sociale i klubben, og hun skal bidrage med sine erfaringer med at få træning og uddannelse til at gå op i en højere enhed.

Charlotte Heilmann.

Rikke Møller Pedersen vil fortsat lægge det meste af sin træning i Det Nationale Træningscenter i Bellahøj, men det er planen at flytte til Kolding sammen med sin kæreste.

Hun fortæller, at hun gerne står til rådighed for svømmerne i Kolding med gode råd om alt fra svømmeteknik, nervøsitet før stævner til sund kost.

Jeg vil gerne give noget tilbage til sporten, og jeg håber, at svømmerne vil se mig som en person, de kan opbygge tillid til. Jeg vil også gerne hjælpe med til, at de bedste svømmere bliver i Kolding. Måske har jeg en mere moderne måde at gribe det arbejde an på. Der lagde jeg mærke til, at her er nogle virkelig glade svømmere med masser af gåpåmod

Rikke Møller Pedersen

Rikke vil også bruge sin nyligt erhvervede bachelorgrad i leisure management til at tiltrække sponsorer til klubben i Kolding.

 

Kommenter nyhed