Nyheder om dansk og international svømning

Pernille Blume skifter Gladsaxe ud med Holbæk

1. februar 2018, AF Jon Langberg

Det er her til aften blev offentliggjort at Pernille Blume har valgt at skifte fra barndomsklubben Gladsaxe, til Holbæk Svømmeklub. Normalt må NTC svømmere udelukkende skifte klub i en periode på fire uger efter sæsonens sidste langbane mesterskab, men det ser ud til at der er blevet givet dispensation i dette tilfælde.

Korrektion: Pernille skifter først klub når der foreligger en dispensation fra Dansk Svømmeunion, som pt. er under ansøgning. Indtil videre stiller hun således stadigvæk op for Gladsaxe, men er tilknyttet Sportlas.

Du kan læse mere om klubskiftet i pressemeddelelsen herunder:

Pernille Blume indgår samarbejde med SwimApp og Holbæk Svømmeklub

Det er med stor tilfredshed Holbæk Svømmeklub kan byde velkommen til Pernille Blume fra i dag - 1. Februar. Den danske OL-guldvinder skifter til Holbæk Svømmeklub som en del af en aftale mellem Pernille, Holbæk Svømmeklub og virksomheden Sportlas, der driver app’en”Swimapp”.

Om aftalen siger Pernille: ”Jeg har i et stykke tid ledt efter en mulighed for at kombinere mit ønske om at udbrede svømmesporten med mit daglige virke som elitesvømmer. Det får jeg mulighed for gennem aftalen med SwimApp. Samtidig har det været et stort ønske for mig at blive tilknyttet Holbæk Svømmeklub fordi de tænker deres NTC-svømmere ind i klubben på en måde, der har fået stor ros fra de øvrige NTC-svømmere Holbæk allerede har tilknyttet. Jeg har været enormt glad for at være i min barndomsklub Gladsaxe. Især synes jeg, det var ’på sin plads’, at det største øjeblik i min karriere til OL i Rio blev fejret i min barndomsklub. Gladsaxe har i hele min tid i klubben – og også i forbindelse med dette skifte – været fair og positive og jeg kan kun sige gode ting om mit samarbejde med GSC og med Kim Marquardt. Jeg føler dog, det er tid til at prøve noget andet og i den forbindelse er kombinationen Holbæk Svømmeklub/SwimApp det oplagte valg for mig og jeg er utroligt glad for, at denne mulighed kunne blive en realitet.”

Holbæk Svømmeklub ser gode muligheder i at tilknytte Pernille Blume, ikke mindst ifht. deres kommercielle satsning i Sports- og SundhedsAkademiet. Sportschef og forretningsfører Ricki Clausen udtaler i den forbindelse: ”Pernille er en positiv og glad pige med et super godt brand, som enhver organisation ville prise sig lykkelig for at tilknytte. Det er vi også. Vi ser store muligheder i at bruge Pernille ifbm. vores satsninger på at formidle sport og sundhed ud til grupper, der i dag ikke er tilbud nok til efter vores mening. Lige som med vore øvrige NTC-svømmere er det ikke så meget Pernilles medaljer, der interesserer os. Vi skal turde at se på svømmerne som andet end blot nogle, der er hurtige i vand og i stedet udnytte deres personlighed, generelle appel til store målgrupper og deres evner som ansigter udadtil. Om Pernille vinder 2 eller 4 medaljer til DM er i den forbindelse ikke så vigtigt for os. Den del styrer Pernille sammen med sine trænere på NTC.”

Holbæk Svømmeklub byder hermed officielt velkommen til Pernille Blume – eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettet til Sportschef Ricki Clausen på enten mail rc@swimhsk.dk eller telefon 26 25 25 31.

Mvh Holbæk Svømmeklub

Kommenter nyhed