Nyheder om dansk og international svømning

Pellegrini overvejer karrierestop

29. august 2018, AF Peter Lund Hansen

SwimNews bragte i sidste uge nyheden omkring den olympiske mester Dimitry Baladin, som overvejede at stoppe karrieren. Nu er der endnu en olympisk mester som oplyser hun overvejer at indstille karierren.

Italianske Federicia Pellegrini, verdensrekordholderen på 200 fri, udtaler til det medie Chi, at hun er inde i overvejelser omkring at indstille svømningen.

Jeg tænker seriøst på at forlade svømning. Mit hjerte fortæller mig at jeg skal stoppe, mit hoved vil på den anden side, fortæller at jeg skal fortsætte. I efteråret vil jeg afgøre, hvad jeg vil gøre med mit liv.

Federicia Pellegrini, 1x olympisk mester, 6x verdensmester, verdensrekordholder på 200 fri

Pellegrini vandt sidste år 200 fri til VM i Budapest og efter den præstation meldte hun ud at hun ikke længere ville stille op på 200-meter distancen. Pellegrini har ellers været fast inventar på podiet, da hun har vundet en medalje på distancen til alle VM, siden 2005.

Pellegrini løfter sløret for at hun godt kunne overveje at blive mor og i interviewet kommer der også et par stikpiller til ex-kæresten, Filippo Magnini. Magnini og Pellegrini udgjorde en af Italiens mest omtalte par fra 2011-2017.

Kommenter nyhed