Nyheder om dansk og international svømning

Odder Svømmeklub ansætter Anton Bundgård

12. august 2014, AF Jon Langberg

Vi har modtaget følgende pressemeddelelse fra Odder, der har ansat Anton Bundgård som 2. holdstræner i klubben:

Odder Svømmeklub ansætter Anton Bundgård

Odder Svømmeklub har ansat 21-årige Anton Bundgaard som ansvarlig træner for klubbens 2. hold. Anton bliver ansvarlig for klubbens yngste årgangsgruppe i klubben, samt tilknyttet førsteholdet som assistent.
Klubben havde i sidste sæson god succes på både årgangs- og juniorsiden, blandt med den første juniormedalje ved DM i 13 år.

Anton skabte i sidste sæson glimrende resultater i Silkeborg, hvor han som 2. holdstræner kvalificerede Julie Lundorff Larsen til Nordiske Årgangsmesterskaber, og samtidig vandt tre medaljer ved DÅM-L gr. 1.

Ifølge Sportschef Mads Hjorth er Anton et scoop for en klub som Odder:
”Vi er selvfølgelig meget tilfredse med at have tilknyttet Anton som 2. holdstræner. Anton havde lige præcis den profil vi søgte til vores årgangssvømmere. Han har i sidste sæson vist, at han kan skabe resultater med årgangssvømmere, men det er især Antons personlighed, som har gjort at valget er faldet på ham.
Vi søgte en udviklingsorienteret svømmertræner med stor glæde for svømning, og som havde stort fokus på svømmerkontakt og udvikling af den enkelte svømmer. I Odder Svømmeklub mener vi, at Anton har hele pakken, og han bliver derfor en vigtig brik i at udvikle svømmere til klubbens førstehold. ”

Anton bor i Aarhus og er netop blevet optaget på geo-science på Aarhus Universitet, og tiltræder jobbet i Odder d. 11. august.

Kommenter nyhed