Nyheder om dansk og international svømning

Nyt startfællesskab på vej mellem Søllerød og Hørsholm

23. januar 2017, AF Jon Langberg

Bestyrelserne i Søllerød Svømmeklub og Hørsholm Svømmeklub har besluttet at gå sammen om et nyt startfællesskab. Beslutningen bygger på en vision fra begge bestyrelser om indenfor en overskuelig fremtid at blande sig i toppen af dansk svømning.

Klubberne skriver i en udsendt samarbejdsaftale:

Bestyrelserne i Søllerød Svømmeklub og Hørsholm Svømmeforening (herefter "vi") har initieret en proces til undersøgelse af mulighederne for et tættere samarbejde på konkurrenceafdelingsniveau. Begge klubber vil forsat fungere som selvstændige klubber, hvor samarbejdet fungerer som et tillæg til nuværende konkurrenceafdelinger.

Processen er initieret på baggrund af en vision fra begge bestyrelser om at tilbyde konkurrencesvømning på alle aldersniveauer, hvor begge klubbers ressourcer og faciliteter udnyttes bedst muligt til at skabe et inspirerende, motiverende, oplevende i nuet og positivt trænings- og konkurrencemiljø for såvel svømmere, trænere, ledere, forældre og frivillige. Den sportslige målsætning er, at vi gennem et startfællesskab ved Dansk Svømmeunions mesterskaber indenfor overskuelig fremtid kan blande os i toppen af dansk konkurrencesvømning.

I den indeværende sæson starter samarbejdet med fællestræninger, trænersparring, dual meets og planlægning af fælles træningslejre for sæson 2017/2018.

Læs meget mere i den vedhæftede samarbejdsaftale mellem de to klubber.

Relaterede nyheder
Kommenter nyhed