Nyheder om dansk og international svømning

Nyborg Svømmeklub søger b-holdstræner

6. maj 2016, AF Jon Langberg

Nyborg Svømmeklub søger en træner til klubbens b-hold. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller se hele jobopslaget ved at trykke her.

Nyborg Svømmeklub søger en B-holdstræner til at indgå i trænerteamet i vores konkurrenceafdeling. Du vil medvirke til den fremtidige udvikling i konkurrenceafdelingen, som i den seneste sæson har gennemgået et generationsskifte og du skal være med til, at sikre svømmere, som kan deltage på nationalt niveau i samarbejde med klubbens cheftræner.

Nyborg Svømmeklub er en velfungerende klub på ca. 1.000 medlemmer og en af Fyns største konkurrenceafdelinger. Vi har en vision om at komme i 1. division i 2020 og vi er en klub, som bygger på en fælles holdning om, at Nyborg Svømmeklub skal være et godt sted at være.

Konkurrenceafdelingen består af ca. 100 konkurrencesvømmere og vi har en fuldtidsansat cheftræner. Vi arbejder målrettet på at skabe de bedste muligheder for svømmernes langsigtede udvikling samt understøtte udvikling af dygtige junior- og seniorsvømmere. Der lægges vægt på at opbygge svømmernes tekniske kunnen, som fundament i træningen og der anvendes desuden eksperter udefra for at supplere trænertemaets kompetencer og dermed højne kvaliteten i talentudviklingen.

Nyborg Svømmeklub har gode træningsfaciliteter i Nyborg Idræts- og Fritidscenter med god plads på banerne, dryland lokale, klublokale og gode udendørs muligheder. Vi har mange aktive forældre og frivillige og en bestyrelse med en skarp strategi for udvikling af klubben, og som støtter klubbens ansatte i deres personlige udvikling. 

Kommenter nyhed