Nyheder om dansk og international svømning

Ny eliteholdstræner i Lyngby - Jason Christensen

16. april 2012, AF Thomas Lund

Den første af brikkerne i årets puslespil om trænerbesætning i de danske klubber er lagt på plads.

Lyngby svømmeklub har fundet en ny eliteholdstræner - det fremgår af GI40Hermes hjemmeside. Det bliver dermed Jason Christensen som Lyngby ansætter som ny eliteholdstræner. Tidligere havde Lyngby Stefan Wiking ansat - dog i en bredere stilling, som cheftræner.

Jason kommer fra en succesrig årrække som 2.holdtræner hos GI40Hermes hvor det for årgangssvømmerne er blevet til stor fremgang.

GI40Hermes vil søge efter en ny træner. De stræber efter en højt kvalificeret træner som kan levere samme resultater og menneskelige forståelse som Jason har gjort det.

Nedenfor fremgår pressemeddelelsen fra Lyngby Svømmeklub.

Lyngby Svømmeklub har ansat Jason Valentin Christensen som ny elitetræner.

Jason vil få ansvaret for klubbens bedste svømmere og vil indgå i Lyngby Svømmeklubs hold af trænere i vores eliteskole. Jason tager over efter Stefan Wiking som slutter i Lyngby Svømmeklub efter sin 5. sæson. Stefan har spillet en kernerolle i at bringe klubben til der, hvor den er i dag - Stefan har med engagement skabt flotte svømme resultater, som både han og klubben er stolte over.

Lyngby Svømmeklub har en erklæret målsætning om at komme op blandt Danmarks tre bedste svømmeklubber. Vi tror på at Jason kan medvirke til at realisere klubbens ambitiøse mål.

Vi er fantastisk glade for at have fået Jason til Lyngby og vi ser meget frem til samarbejdet, der starter ved indgangen til den nye sæson, nærmere betegnet pr. 1. august 2012.

Kommenter nyhed