Nyheder om dansk og international svømning

Ny cheftræner i Kolding Svømmeklub

1. marts 2019, AF Peter Lund Hansen

Vi har modtaget følgende pressemeddelse fra Kolding Svømmeklub:

 

Vi er glade for, at vi nu kan præsentere den nye Cheftræner i Kolding Svømmeklub. Vi har haft 3 til samtale ud af 8 ansøgninger.

Valget er faldet på Dennis Jespersen, som kommer fra en deltidsstilling som Cheftræner i Erritsø samt et deltidsjob i Nordea. Dennis har valgt at skifte deltidsjobbene ud med en fuldtidsstilling som Cheftræner i Kolding.

Dennis har selv været meget aktiv inden for triatlon og har derved fået interessen for svømning. Han har været svømmetræner og fysisk træner i Delta Fredericia, inden han valgte at flytte til Erritsø for at blive Cheftræner der. Han ligeledes være fysisk træner i Fredericia Eliteidræt (på tværs af idrætsgrene) svarende til Elite Kolding

Kim og Dennis kender hinanden fra tiden i Fredericia og vi har vurderet at Dennis vil passe rigtig godt ind i det trænerteam vi har pt.

Dennis har sideløbende med to deltidsjob uddannet sig inden for svømning:

Uddannelse:
2016-2017 Svømmeunionens Diplomtræner uddannelse
2014-2015 DIF træneruddannelse 3 (Diplomtræner)
2011 - 2012 DIF træneruddannelse 2
2010 - 2011 DIF træneruddannelse 1
2002-2003: Massøruddannelse ved SFIM i Fredericia

Dennis har i sin tid i Erritsø været med til at skabe en positiv udvikling. Dennis har udviklet klubben sportsligt, socialt og ikke mindst menneskeligt. Han har formået at beholde den ”unikke EGIF ånd” og udvikle den, så Erritsø har været et fantastisk sted at være.

Dennis er gift med Louise, og sammen har de 2 piger Alberte på 6 og Caroline på 10 år og bor i Snoghøj i Fredericia.

Vi glæder os til at byde Dennis velkommen. Starttidspunktet er dog pt. lidt uvist, idet Dennis har 3 mdr. opsigelse i Erritsø. Erritsø arbejder dog hårdt på at finde en afløser og hvis det sker, vil de frigive Dennis tidligere. Han tiltræder senest 1. maj.

Marco, Kim og Thomas dækker fortsat ind for træningen og der er aftalt at Thomas går noget mere op i tid for at hjælpe til indtil Dennis tiltræder. 

Kommenter nyhed