Nyheder om dansk og international svømning

Nomineringer til årets træner

30. august 2013, AF Thomas Lund

Så er det tid til at stemme på hvem der skal være Årets Senior-, Junior-, og Årgangs-trænere. Trænerne er indstillet på baggrund af deres arbejde i sæsonen 2012/13 af et udvalg nedsat af DSTS bestyrelsen. Du stemmer ved at give point til det forskellige trænere. Du skal give den træner du mener har udmærket sig mest i sæsonen det højeste antal point, den træner du mener har udmærket sig næstmest skal du give det næsthøjeste antal point og så videre indtil du har uddelt alle pointene. Som noget nyt kan trænere der ikke er medlem af DSTS godt vinde titlen som Årets Træner, dog skal man stadig være medlem af DSTS for at kunne afgive sin stemme. Afstemningen foregår på www.dsts.org.

Årets seniortræner:
Paulus Wildeboer (NTC/ Landstræner) er nomineret for VKM holdkap guldmedalje og individuelle medaljer til Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen Gray.

Shannon Rollason (NTC) er nomineret for resultater VM på langbane. 1 guld, 1 sølv, og en verdensrekord.

Eyleifur Jóhannesson (Aalborg) er nomineret for Viktor Bromers sølvmedalje ved EKM, og samtidig gøre Aalborg til den næstmest vindende klub til DM-L

Simon Winther (Sigma NS) er nomineret for kvalificere Anton Ørskov Ibsen og Andreas Schiellerup til EKM og for at vinde DM for Hold liga.

Erik Pallesen (SMUT Terndrup) er nomineret for juniorsvømmeren Julie Levisens guldmedalje i 4x50 fri holdkappen ved EKM.

Årets juniortræner:
Stig Michaelsen (Horsens) er nomineret for Daniel Steen Andersen guldmedalje ved EJM.

Thomas Lund (A6) er nomineret for at kvalificere Morten Bak Hansen og Lasse Pittioni til EJM, og for Mortens kvalifikation til finalerne.

Mick Steen Nielsen (Herlev) er nomineret for at kvalificere Magnus Westermann til EJM, og for Magnus’ kvalifikation til finalerne.

Carsten Ramsdahl (GTI) er nomineret for at kvalificere Emilie Beckmann til EJM, og for Emilies tre semifinaler.

Bjarne Jakobsen (Viborg) er nomineret for at kvalificere Jacob Severinsen til EJM, og for Jacobs kvalifikation til finalen.

Årets årgangstræner:
Niels-Jørgen Jørgensen (KVIK) er nomineret for at kvalificere Josephine Holm, Oliver Meng og Marcus Krøyer Svendsen til NÅM, og for at være mest vindende årgangsklub ved DM-L. Ved NÅM blev det til hele otte individuelle medaljer, heraf tre af guld.

Jon Langberg (A6) er nomineret for at kvalificere og Julie Kepp Jensen til NÅM, og for Julies tre individuelle guldmedaljer. Samt at assistere for Andreas Mårtensson

Nanna Grønbæk (Hovedstaden) er nomineret for at kvalificere Rikke Dehn og Victor Bødker til NÅM, og for fire individuelle medaljer.

Claus Buus (Farum) for at kvalificere Daniel Christian og Phillip Greve til NÅM, og for fire individuelle medaljer.

Mark Knudsen (Aalborg) er nomineret for at kvalificere Nicholas Blanch til NÅM, og for fire medaljer heraf tre af guld.
 

Kommenter nyhed