Nyheder om dansk og international svømning

Neus Gonzáles ansat i Gentofte

2. maj 2019, AF Peter Lund Hansen

 

Følgende er offentliggjort på Gentofte Svømmeklubs hjemmeside:

Gentofte Svømmeklub har nu trænerteamet omkring klubbens bedste svømmere og rammerne for den langsigtede eliteudvikling på plads. Efter tre år som assisterende junior træner i Sigma Swim og senest to år som årgangstræner i KVIK Kastrup skifter Neus Gonzáles Crivillers fra 1. august til Gentofte Svømmeklub, hvor hun bliver assistenttræner på fuld tid på klubbens førstehold, G1.

”Jeg glæder mig til at være tilknyttet en klub, hvor jeg får god sparring, og som giver mig det bedste miljø og de bedste udviklingsmuligheder. Og Gentofte Svømmeklub er klubben, der kan tilbyde mig disse ting,” siger Neus Gonzáles Crivillers om ansættelsen.

Neus er oprindeligt fra Catalonien i Spanien, hvor hun selv har været aktiv konkurrencesvømmer på højt niveau. Ud over at være svømmer og træner er Neus uddannet skolelærer fra universitetet i Barcelona, og taler dansk.

I Gentofte Svømmeklub ser man med stor entusiasme frem til det nye samarbejde med Neus.

”Vi har søgt efter en træner, som kan se sig selv i Gentofte Svømmeklub i mange år frem og som kan skabe et trygt og anerkendende fællesskab for svømmerne. I Gentofte Svømmeklub arbejder vi målrettet på at opbygge en klub med en stærk klubkultur og flere seniorsvømmere. Og derfor er det vigtigt for os at få en kapacitet som Neus med på kanten,” siger cheftræner Kasper Linddal.

”Neus’ tilstedeværelse i hverdagen vil gøre os i stand til at udfordre vores svømmere med et højt fagligt niveau på vej fremad i deres egne karrierer,” tilføjer han.

Som assisterende træner vil Neus være tilknyttet førsteholdet. Hun vil vil være en del af den fastansatte trænerstab og bidrage positivt til udviklingen af hele konkurrenceafdelingen.

Kommenter nyhed