Nyheder om dansk og international svømning

Næstved svømmeklub har fået trænerteamet på plads

1. juni 2020, AF Thomas Lund

Næstved svømmeklub skriver således i deres pressemeddelelse:

Nyt stærkt trænerteam på plads i Næstved Svømmeklub 
 
Den nye sammenlagte eliteafdeling i Næstved Svømmeklub er glad for at kunne præsentere et nyt stærkt trænerteam, der skal stå i spidsen for det ambitiøse projekt fra d. 1. august 2020.  
 
Der har været mange seriøse ansøgere og kandidater, både indenlandske og udenlandske, til Cheftræner-stillingen i Næstved Svømmeklub. Valget for det fremtidige samarbejde er faldet på Mads Maj, der kommer til Næstved Svømmeklub fra Triton Ballerup. Mads bestrider jobbet som elitetræner og sportslig ansvarlig i Triton Ballerup frem til udgangen af juli måned 2020. Inden sin ansættelse i Triton Ballerup var Mads ansat som Cheftræner i Holstebro SvømmeClub, og både i Triton Ballerup og Holstebro SvømmeClub har Mads været med til at skabe svømmere, der har været med på internationalt niveau. Mads bliver hovedansvarlig for Junior/Senior holdet, og skal stå for den fremtidige træningsfilosofi i klubben, samt sørge for at den røde tråd kan trækkes fra Svømmeskolerne og videre op igennem holdene i Eliteafdelingen. 
 
Mads Maj siger om ansættelsen i Næstved Svømmeklub: ”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med projektet i Næstved. Det virker som en spændende klub med mange gode muligheder. Der er naturligvis mange ting der skal gøres, men jeg ser frem til mange interessante år i byen. Forholdene i og omkring klubben gør, at jeg tror på, at vi kan lave store resultater i fremtiden”. 
 
Næstved Svømmeklub har endvidere ansat Jonas Frei, der bliver træner og ansvarlig for Årgangs holdet. Jonas kommer til Næstved Svømmeklub fra Svøm Slagelse Korsør, hvor han i øjeblikket er ansvarlig for klubbens 2. hold frem til udgangen af juni 2020. 
 
”Jeg er meget positiv over den nye fusion mellem NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub, og ser det nye tiltag med én stor fællesklub i Næstved Kommune som det eneste rigtige. En ny klub er en åben chance for nye muligheder, og jeg er meget motiveret for at kunne være med til, at forme den nye klub og dens kultur i en stærk sportslig retning. Med Mads Maj ved roret er jeg sikker på, at Næstved Svømmeklub nok skal placere sig på landkortet”, udtaler Jonas Frei. 
 

Kommenter nyhed