Nyheder om dansk og international svømning

Næsted Svømmeklub ansætter Jonas Dideriksen

5. september 2021, AF Swimnews.dk

Næstved Svømmeklub har ansat Jonas Dideriksen som ny fuldtidstræner for klubbens 1. og 2. hold. Du kan læse mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Næstved Svømmeklub kan med stor glæde meddele at man har ansat Jonas Dideriksen som ny fuldtidstræner for klubbens ældste svømmere på 1. og 2. holdet.

Jonas Dideriksen har lang erfaring som konkurrencetræner. Senest har han under sine studier i idræt og sportspsykologi på Aalborg Universitet været ansvarlig for de yngste talentsvømmere i Aalborg Svømmeklub. Tidligere har han bl.a. været træner i Hvidovre og Vordingborg hvor han oprindeligt stammer fra og en årrække fungerede som cheftræner. Efter fem år i Nordjylland vender Jonas nu tilbage til sin ungdoms Sydsjælland.

Jonas Dideriksen står på kanten i klubben for første gang d. 10. september hvor han tager med årgangsholdet til Danske Årgangsmesterskaber i Gentofte. Her skal han sammen med årgangstræner Rasmus Lorentzen hjælpe Næstved Svømmeklubs fem kvalificerede årgangssvømmere til et succesfuldt mesterskab. I weekenden efter skal klubbens ældste svømmere for første gang i meget lang tid til stort stævne i Ringsted hvor Jonas også er ansvarlig træner. Jonas og svømmerne får således en flyvende start sammen.

Formand Sisse Skovly Larsen udtaler: ”Tingene går hurtigt i Næstved Svømmeklub for tiden – og det er en enorm lettelse og glæde at vi nu kan byde en så engageret og kvalificeret træner som Jonas velkommen. Jonas har både den teoretiske ballast, den praktiske erfaring og de menneskelige kvaliteter som skal til for at indfri vores høje ambitioner. Vi ser frem til at følge Jonas’ bedrifter i Næstved Svømmeklub og forventer at svømmeglæde og gode resultater vil følges ad i mange år fremover med Jonas på kanten.”

Fakta om Jonas Dideriksen

Alder: 29 år

Uddannelse: Cand. Scient. Sportsvidenskab, AAU (2021),

Baggrund: Svømmetræner i Vordingborg, Hvidovre og Aalborg svømmeklubber.

Kontakt: formand@naestvedsvoemmeklub.dk

Kommenter nyhed