Nyheder om dansk og international svømning

MK31 søger en assisterende træner til klubbens 1. hold

20. maj 2019, AF Jon Langberg

MK31 søger en assisterende træner til klubbens 1. hold. Du kan læse mere i klubbens jobopslag, ved at trykke her.

MK31’s K1 (1. hold) søger en assisterende træner til opstart af sæson 2019/2020.

MK31 er en klub bestående af ca. 1500 medlemmer hvori omkring 70 svømmere ligger i konkurrenceafdelingen. Vores konkurrenceafdeling består af fire hold: Talent, K3, K2 og K1. Derudover har vi et Aspirant Pige og Aspirant Drenge hold som er et godt bindeled mellem svømmeskole og konkurrenceafdelingen. MK31 er med i startfællesskabet VAT Copenhagen og svømmerne på K1 rykker i udgangspunkt fra K1 til VAT Elite som sidste års juniorsvømmere.

Vi søger en træner, som meget gerne vil lære og være en del af et sjovt og stærkt svømme miljø på årgang og juniorsiden. Du vil indgå som en fast del af holdet og den øvrige konkurrence afdeling med cheftræner Pernille Juel. Vi har et stærkt og ungt trænerteam bestående af mange kvindelige trænere og tidligere svømmere.

Vi kan tilbyde et miljø med fokus på at lære børn og unge mennesker hvad det vil sige at dyrke elitesport og udvikle sig som svømmere og mennesker. Vi går ind for hårdt arbejde, godt kammeratskab, respekt for hinanden og generelt at der både er plads til sjov og ballade men samtidig også vide hvornår man skal give den gas.

Derudover er det vigtigt at pointere at klubben ikke går ind for ’straf metoder’ eller ’jo hårdere jo bedre’. Vi lægger stor vægt på at svømmerne kan lære at tage ansvar for egen træning og være selvstændige, så vi lærer svømmerne at være nysgerrige og at de hellere end gerne må stille spørgsmål hvis de undrer sig over noget.

K1 træner på Amager, både i Sundby Bad og Frankrigsgade Svømmehal, samt 2 ugentlige træninger i Bellahøj Svømmestadion, samtidig med VAT Elite.

 

Kommenter nyhed