Nyheder om dansk og international svømning

MK31 søger ansvarlige og assisterende trænere

20. november 2019, AF Jon Langberg

MK31 søger ansvarlige og assisterende trænere. Du kan læse mere herunder, eller i klubbens jobopslag.

Det søger vi:

Engagerede trænere og assisterende trænere søges til den kommende sæson, som starter 2. januar 2020. Vi ser gerne du er uddannet eller under uddannelse som svømmeinstruktør, eller at du er god til for at undervise børn i alle aldre. Du skal kunne bestå bassinprøven hver 18. mnd med dybde på 3,8 meter. Du skal kunne samarbejde og være glad for at arbejde med børn på alle niveauer i svømning. Alle vores trænere arbejder ensrettet for at sikre at svømmeskolens mål bliver opfyldt.

Det tilbyder Svømmeklubben MK31:

Vi er en af Københavns ældste svømmeklubber, men trods dette har vi formået at holde et særdeles energisk og kvalitetsmæssigt højt niveau i vores undervisning. Klubben har gennemgået en rivende udvikling de senere år.

Klubben arbejder efter devisen ”læring gennem leg”. Vi har svømmeskole på alle niveauer for børn og unge i alderen 4-18 år. Undervisning foregår i Sundby Badet, Frankrigsgade Svømmehal og Vesterbro Svømmehal. Det vi tilbyder er faste dage/timer og rig mulighed for vikartimer. Lønnen bliver fastsat efter kvalifikationer.

Du kan læse mere om Svømmeklubben MK31 på vores hjemmeside: www.mk31.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning til klubbens svømmeskoleleder Karen Heegård Mørch på mail mk31@mk31. dk

Kommenter nyhed