Nyheder om dansk og international svømning

Mikkel Møller ny klubchef i Esbjerg Svømmeklub

23. september 2021, AF Lasse K. Hansen

Efter Esbjerg Svømmeklub for et par uger siden meddelte at Martin Duedal Johansen havde opsagt sin stilling som klubchef, har klubben i dag meddelt at man har ansat Mikkel Møller som ny klubchef. Mikkel var i forvejen ansat som breddechef i klubben, og har hele sit liv været en del af klubben.

Læs pressemeddelsen nedenfor.

Det er med glæde, at bestyrelsen kan offentliggøre, at vi har valgt Mikkel Bækkel Møller til ny klubchef med virning fra 23/9-2021. Han skal i samarbejde med undervisnings- og trænerstaben stå for udviklingen, driften og ledelsen af Esbjerg Svømmeklub.

Med Mikkel får vi en person, der har Esbjerg Svømmeklub helt inde under huden, da han har været tilknyttet klubben i adskillige år og været ansat siden 2015. Først som udøver, senere som træner og de seneste år som Breddechef, så han har en stor erfaring med arbejdet med børn og unge i svømmemiljøet. Mikkel ser også dette som det næste skridt i sin egen udvikling, så vi er sikre på, at vi med Mikkel får en kvalificeret og dedikeret person til posten som klubchef.

Mikkel vil udover det overordnede ansvar i posten som klubchef og de dertil hørende opgaver også fortsat have ansvaret for klubbens bredde- og undervisningstilbud. Det sportslige og trivselsmæssige ansvar for konkurrenceholdene er placeret ved de respektive trænere.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Mikkel.

Kommenter nyhed