Nyheder om dansk og international svømning

Mick Steen Nielsen ny cheftræner i Helsingør Svømmeklub

3. maj 2020, AF Jon Langberg

Helsingør Svømmeklub har netop offentliggjort at man har ansat Mick Steen Nielsen som ny cheftræner, og i samme omgang har ansat Magnus Andersen som assistenttræner. Læs meget mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Pressemeddelelse fra Helsingør Svømmeklub: Ny cheftræner

Helsingør Svømmeklub har netop indgået en aftale om at ansætte Mick Steen Nielsen som klubbens nye cheftræner fra august 2020.

Vi er meget glade for at kunne byde Mick Steen velkommen til klubben da han rangerer blandt de absolut bedste svømmetrænere i landet og fordi han har evnen til at bringe vores bedste Helsingør svømmere til tops i dansk svømning.

Mick kommer fra en stilling som cheftræner i Herlev Svømning, hvor han gennem 8 år har udviklet klubben fra at have en meget lille konkurrenceafdeling til en klub med flere landsholdssvømmere. Desuden har Mick Steen Nielsen siden august sidste år været tilknyttet det Nationale Træningscenter (NTC) hvor han har ansvaret for nogle af de svømmere der skal repræsentere Danmark ved det næste OL.

Den nye træners faglige baggrund er også værd at nævne, da Mick har bestået den højeste træneruddannelse fra Idrættens Træner Akademi under Dansk Svømmeunion. Vi er derfor i Helsingør Svømmeklub meget stolte over at kunne tiltrække en profil som Mick Steen.

Hans motivation for at søge til Helsingør Svømmeklub skal blandt andet findes i hans begejstring for det enorme talentarbejde, der foregår i klubben. Helsingør Svømmeklub er med sin store undervisningsafdeling, som i øvrigt er én af landets største, dygtig til at spotte og udvikle talenter. Dette betyder at svømmeklubbens årgangssvømmere ofte når langt i de danske årgangsmesterskaber og dette store potentiale vil Mick Steen nu overføre til vores elitehold og på den måde skabe et bedre og mere sammenhængende seniormiljø i klubben.  Mick Steen Nielsen er lokal, og mange kender ham måske fra de nordsjællandske strande, hvor han i mange år har været livredder. Han er 44 år gammel, gift og bosiddende i Hornbæk.

Samtidigt med velkomsten til Mick Steen, kan vi yderligere byde velkommen til Magnus Andersen, som tidligere har være cheftræner i Helsingør Svømmeklub. Magnus har sidenhen været i ansat i Hillerød og Herlev, hvor han har med stor succes har bidraget til udvikling af svømmere til de danske mesterskaber samt kvalifikation af svømmere til de europæiske juniormesterskaber. Vi glæder os over at få Magnus tilbage på ”kanten”, hvor han sammen med Mick Steen som assistenttræner kommer til at udvikle Helsingørs mange talenter og udgøre et af Danmarks stærkeste trænerteams.

Helsingør Svømmeklub ved formand Lars Heeno Rasmussen glæder sig til at byde begge velkommen i klubben.

Med venlig hilsen,
Helsingør svømmeklub, Bestyrelsen
Lars Heeno Rasmussen, formand

Kommenter nyhed