Nyheder om dansk og international svømning

Mick Steen Nielsen fører OL-stafetten videre i Herlev

11. maj 2012, AF Thomas Lund

Herlev svømning har fundet deres næste cheftræner efter at Ejnar Larsen meddelte at han stopper med sæsonens udgang.

Nedenfor fremgår pressemeddelelsen fra Herlev svømning:

Herlev Svømning har i de seneste år ført er klar elitepolitik hvor klubben vil satse på at hjælpe svømmerne helt til tops.

Efter tidligere elitetræner Ejnar Larsen meddelte sin afgang ultimo juli, har Herlev Svømning ledt efter den rigtige afløser, så elitesatsningen kunne føres videre.

Det er med stor glæde af Herlev Svømning kan præsentere den nye træner Mick Steen Nielsen, som er en af Dansk Svømnings helt store trænerikoner. Han er en af de få trænere som har haft svømmere med til alle internationale stævner lige fra nordiske årgangsmesterskaber til Olympiske leje.

Formand Maj-Britt Mikkelberg udtaler:

Herlev Svømning har fokuseret på at finde en erfaren træner, der har leveret store sportslige resultater. Mick Steen Nielsen passer perfekt ind i vores 2016 plan, og vi mener han er den træner i Danmark, der kan ”løfte klubbens konkurrence afdeling til et endnu højere niveau, og dermed indfri Herlev Svømning’s forventninger om OL deltagelse i Rio de Janeiro 2016.

Mick Steen Nielsen udtaler:

Herlev Svømning er en klub med de helt store muligheder for at realisere et amitøst mål. Klubben er éen samlet klub med en ledelse der er ”helt klar i spyttet” om hvad de vil. Derudover råder klubben over de optimale rammer i forhold til vandtid, styrketræningsfaciliteter der er grundforudsætningen for et elitetræningsmiljø. Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet, og vil sammen med

de øvrige trænere og ledere sikre, at Herlev Svømning bliver Danmarks bedste svømmeklub. Vi skal sammen skabe en sund elitekultur, hvor den enkelte svømmer skal have de bedste betingelser for at udvikle sin svømning, samtidig med at de har mulighed for at gennemføre en uddannelse.

Kommenter nyhed