Nyheder om dansk og international svømning

Mattias Carlsson ansat som ny træner i Hvidovre Svømmeklub

12. juni 2018, AF Jon Langberg

Hvidovre Svømmeklub har offentliggjort at man har ansat Mattias Carlsson som ny konkurrencetræner i klubben. Du kan læse meget mere i nedenstående pressemeddelelse fra klubben:

PRESSEMEDDELELSE 12. JUNI 2018

Mattias Carlsson tidligere svømmer på det svenske svømmelandshold, bliver træner i Hvidovre Svømmeklub. Fra august 2018 udvider Hvidovre Svømmeklub trænerstaben med endnu en fuldtidstræner. Mattias kompletterer det allerede stærke trænerteam i HVSK, i samarbejde med Mads Glæsner og Klubchef Gunnar Wismar.

Vi er glade for at offentliggøre ansættelsen af Mattias Carlsson i klubben til sæsonstart i august måned som ny træner i Hvidovre.

Mattias Carlsson tiltræder i rollen som Konkurrencetræner og vil få ansvaret for træning af vores yngste årgangssvømmere, samt arbejde som træner for vores ældre Årgangssvømmere, Juniorsvømmere og Senior svømmere, sammen med Mads Glæsner og Gunnar Wismar. Mattias kommer fra en stilling, som træner i Malmö Kappsimningsklubb (Malmø svømmeklub) og vil efter sommeren flytte til København.

Mattias er tidligere elitesvømmer og har deltaget til VM, EM og flere andre internationale stævner. Ydermere har han været på det svenske landshold i næsten 10 år, som elitesvømmer.

Klubchef I Hvidovre Svømmeklub Gunnar Wismar udtaler om ansættelsen:

”Vi er utroligt stolte og glade for at kunne tiltrække en kapacitet, som Mattias til Hvidovre. Mattias kommer med en rigtig god uddannelse, som svømmer og som træner, samt god erfaring med både børnesvømmere og ældre svømmere. Han passer rigtig godt ind i den nuværende trænerstab og vil i fremtiden være en meget vigtig faktor i udviklingen af Hvidovre Svømmeklub.”

Mattias selv udtaler i forbindelse med ansættelsen:

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af Hvidovre Svømmeklub og jeg valgte Hvidovre ud fra den filosofi, Gunnar Wismar og resten af klubben har valgt at udvikle klubben ud fra. Specielt glæder jeg mig til at blive en del af et utroligt trænerteam, og den langsigtige arbejde med at udvikle HVSK til en af Danmarks bedste svømmeklubber. Jeg synes, det er meget motiverende og givende at arbejde med unge svømmere og være med til at præge dem i en positiv retning, som hele personer. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet efter sommerferien.”

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Mattias og ønsker ham varmt velkommen i

Hvidovre Svømmeklub.

Gunnar Wismar

Klubchef Hvidovre Svømmeklub

Tlf. 53 76 78 72 eller mail gunnar@hvidovreswim.club

Kommenter nyhed