Nyheder om dansk og international svømning

Martin Madsen ansat som ansvarlig træner for juniorholdet i Vejle

7. januar 2018, AF Jon Langberg

Vejle Svømmeklub har offentliggjort at man har ansat Martin Madsen fra Nyborg som ny juniortræner i klubben. Du kan læse meget mere i pressemeddelelsen fra klubben herunder:

Vejle svømmeklub ansætter Martin Madsen som ny ansvarlig træner for juniorholdet.

Vejle svømmeklub har ansat Martin Madsen som ny ansvarlig træner for ESV2, som er 2.holdet i svømmeklubben og som primært består af juniorsvømmere. Martin er på nuværende tidspunkt ansat som cheftræner i Nyborg svømmeklub og vil færdiggøre hans arbejde med hans svømmere frem mod Danish open. Derefter tiltræder han som træner i Vejle. Med 5 års erfaring som cheftræner i Nyborg, har Martin skabt en positiv udvikling for sine svømmere og opnået gode resultater, både nationalt og internationalt.

Martin siger selv om ansættelsen: Jeg glæder mig til at komme til Vejle, da det virker som en seriøs og ambitiøs klub, som gerne vil være med i toppen af Dansk svømning. Samtidig ser jeg frem til at kunne udvikle mig som træner, ved at sparre med andre fuldtidsansatte trænere. Det bliver også fedt med nye rammer som snart står klar. Sidst men ikke mindst ser jeg frem til at få lov til at arbejde med en jævnaldrende gruppe svømmere, som jeg forventer at kunne flytte til det næste niveau.

Vejle svømmeklubs cheftræner, Johan Seistrup siger ligeledes: Med ansættelsen af Martin fuldender vi det foreløbige ønskede set-up i klubben. Vi får et stærkt ungt team af trænere der har ambitioner om at flytte klubben og svømmerne på et endnu højere niveau, både nationalt og internationalt. Med en ambitiøs træner mere i klubben, får vi nu også muligheden for at skabe endnu bedre talentudvikling, både internt i klubben, men også med det forestående klubsamarbejde i trekantsområdet.

Kommenter nyhed