Nyheder om dansk og international svømning

Martin Bjerg Jørgensen ny cheftræner i Nyborg Svømmeklub

4. april 2018, AF Lasse K. Hansen

Nyborg Svømmeklar har annonceret at Martin Bjerg Jørgensen bliver ny cheftræner per 1. maj 2018.

Martin Bjerg Jørgensen kommer fra en stilling som årgangstræner i Kolding Svømmeklub og har tidligere været træner i både Brædstrup Svømmeklub og Skanderborg Svømmeklub.

Læs hele pressemeddelsen nedenfor.

Martin Bjerg Jørgensen ny cheftræner i Nyborg Svømmeklub

Nyborg Svømmeklub kan med glæde meddele, at Martin Bjerg Jørgensen er ansat som ny cheftræner med virkning fra 1. maj 2018.

Martin har selv været aktiv svømmer, underviser i Brædstrup Svømmeklub, cheftræner i Skanderborg Svømmeklub og de sidste 2½ år efterfølgende årgangstræner samt assistenttræner for førsteholdet i Kolding Svømmeklub.

Martin er oprindeligt uddannet tømrer og har desuden en uddannelse som fitnessinstruktør og kurser i bl.a. coaching og kommunikation. Derudover er Martin frivilligt bestyrelsesmedlem i Dansk Svømmeunion Region Syd udvalg.

Martin er 29 år og bor aktuelt i Horsens med sin hustru og lille datter.
Familien planlægger at flytte til Nyborg i løbet af sommeren.

Om baggrunden for at søge stillingen i Nyborg Svømmeklub, siger Martin: ”Nyborg Svømmeklub har igennem de sidste år været inde i en rigtig god udvikling, både på resultater i K-afdelingen og på medlemstallet i Svømmeskolen. Jeg ser meget frem til at samarbejde med trænere, forældre, svømmere, frivillige og bestyrelsen, så vi sammen kan bygge videre på det allerede solide fundament som er i klubben”.

Martin vil sammen med bestyrelsen, klubbens trænere, K-udvalget og Svømmeskolen arbejde for at skabe de bedst tænkelige rammer for svømmere, forældre og samarbejdspartnere. Vi byder Martin hjertelig velkommen og håber I vil tage rigtig godt imod ham.

På vegne af bestyrelsen i Nyborg Svømmeklub

Kommenter nyhed