Nyheder om dansk og international svømning

Marcus Olesen og Morten Marstrand ansat i Herlev

10. juni 2020, AF Jon Langberg

Herlev har annonceret at man har ansat Marcus Olesen og Morten Marstrand i klubben. Læs mere i klubbens skrivelse herunder:

Marcus Olesen og Morten Marstrand starter i Herlev 1. August

Herlev Svømning har fået de sidste brikker på plads i trænerkabalen fra 1. August. Således tiltræder Marcus Olesen i stillingen som ansvarlig for andetholdet. Marcus er oprindeligt Herlev-svømmer, men har efter nogle år som Farum-svømmer de sidste to år været ansvarlig træner for årgangssvømmerne i Farum. Marcus læser IT, Communication and New Media på Aalborg Universitets afdeling i København og går fra august i gang med kandidatoverbygningen.

Marcus glæder sig til at komme i gang og blive en del af det nye setup i Herlev:

”Jeg vil rigtig gerne udvikle mig yderligere som træner, og jeg glæder mig rigtig meget til at kombinere de ting, jeg ved fra min egen svømmekarriere og mine trænerår i Farum med de kompetencer, jeg kommer til at være omgivet af fra 1. August. Med både Ejnar Larsen, Ricki Clausen og Morten Marstrand som faste sparringspartnere kan jeg ikke forestille mig en bedre platform for en ung svømmetræner og jeg ser rigtig meget frem til at lære men også til at udfordre de tre ældre herrer lidt i dagligdagen” udtaler Marcus.

Herlev har også tilknyttet en meget erfaren herre til bassinkanten fra 1. August. Det er nemlig lykkedes at tilknytte 42-årige Morten Marstrand som assistenttræner. Morten vil primært være tilknyttet førsteholdet, men vil også være sparringspartner for Marcus på andetholdet.

Om sin tiltrædelse siger Morten selv: “Jeg var ikke på udkig efter et fuldtidsjob, men jeg savnede svømningen og følte stadig, jeg havde en masse at give til den sport, jeg holder så meget af. Projektet i Herlev med flere forskellige tunge kapaciteter på kanten tiltaler mig helt enormt. Jeg synes også, tiden er løbet fra den klassiske cheftræner, der skal stå for alt, vide alt, lede alt og samtidig holde en masse aftenmøder. Sammensætningen med Ejnar, Ricki og Marcus og desuden et par andre meget spændende kapaciteter omkring førsteholdet glæder jeg mig helt vildt til. Vi har hver især nogle spidskompetencer og jeg glæder mig til at bringe mine i spil fra 1. august.”

Herlev Svømning byder de to trænere velkommen og ser med stor optimisme frem mod den kommende sæson.

Eventuelle spørgsmål til ovenstående kan rettes til nedenstående:

Ricki Clausen, Cheftræner 26 25 25 31 rc@rickiclausen.dk
Marcus Olesen 23 96 28 14 kauffeldtmarcus@gmail.com
Morten Marstrand 22 60 33 22 coachmarstrand@gmail.com

Kommenter nyhed