Nyheder om dansk og international svømning

Maj Howardsen flytter til Skotland

12. juni 2018, AF Jon Langberg

Landsholdssvømmeren Maj Howardsen skifter næste sæson sit træningsmiljø i Sigma, ud med High Performance holdet på University of Stirling i Skotland, hvor hun er blevet optaget på Sports and Exercise Science studiet. Du kan læse mere i følgende utalelse fra Maj Howardsen til Team Allerød:

Kære Team Allerød

Qua mine præstationer inden for min sport samt mit høje akademiske niveau, kan jeg glæde jer med nyheden om at jeg er blevet optaget på University of Stirling i Skotland, hvor jeg skal træne på deres High Performance hold, der huser flere af verdens bedste svømmer (ex; Aimee Willmott, Commonwealth champion, Ross Murdoch, VM-medaljevinder). Jeg skal samtidig studere Sports and Exercise Science. Universitetet giver mig muligheden for at kombinere min passion for svømning og uddannelse på et tårnhøjt og professionelt niveau, der gerne skulle gavne mine sportslige karriere og bringe mig tættere på mit mål om deltagelse ved OL 2020.

Jeg vil samtidig med at jeg træner på University of Stirling naturligvis stadig være tilknyttet Sigma Swim Allerød og Det Danske Seniorlandshold. Mine mål er stadig de samme, nemlig at kvalificere mig til de store internationale mesterskaber, og jeg vil af den grund stadig være at finde til Danske Mesterskaber og Danske udtagelsesmesterskaber. Mit samarbejde og dialog med både Dansk Svømmeunion og den danske landstræner, Dean Boles, samt både trænere og bestyrelse i Sigma Swim Allerød forbliver naturligvis intakt, mens jeg studerer og træner udenlandsk, hvorfor jeg stadig ønsker at fortsætte det konstruktive samarbejde jeg har med Team Allerød. Jeg vil på lige fod med før, stå til rådighed ved Team Allerøds arrangementer, samt stå til rådighed som foredragsholder, skønt jeg er i landet. Derudover vil det være mig en glæde at lave opdateringer fra mit ophold på University of Stirling.

De Bedste Hilsner fra
Maj Howardsen, Sigma Swim Allerød

Kommenter nyhed