Nyheder om dansk og international svømning

Mads Maj bliver ny elitetræner i Triton Ballerup

16. juni 2018, AF Jon Langberg

Triton Ballerup har netop præsenteret Mads Maj som ny elitetræner i klubben. Mads kommer fra et job som cheftræner i Holstebro. Du kan læse meget mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

VELKOMMEN TIL MADS MAJ!

Det er med stor glæde og høje forventninger, at Svømmeklubben Triton Ballerup kan sige velkommen til Mads Maj, som vores nye sportslig ansvarlige Elitetræner til klubben junior- og seniorhold pr. 1. august 2018.

Mads Maj kommer fra Holstebro Svømmeklub, hvor han det sidste år har været cheftræner efter en årrække som årgangstræner i klubben. I Holstebro Svømmeklub er Mads Maj blevet anerkendt for hans gode blik for ledelse og udvikling, evnen til at sætte og vejlede et godt velfungerende Trænerteam, samt en stor svømmefaglig indsigt, med fokus på træningsfaglig feedback, så svømmerne har følt sig set, hørt og vejledt og en stor menneskelig omsorg.

Udover flere års trænererfaring har Mads Maj også selv været elite svømmer i AGF i en årrække, samt dyrket fægtning og femkamp på elite niveau. Mads Maj har desuden taget sig uddannelse under hans tid som elite udøver med en HHX, samt PBA i International Handel og Markedsføring og kender derfor vigtigheden af, at have sammenhæng mellem svømningen og uddannelse.

Mads Maj skal i samarbejde med klubbens bestyrelse, trænerteamet i konkurrence afdelingen og Forretningsudvikling have fokus på det fortsatte talent- og eliteudviklingsarbejde, hvor Triton Ballerup i dag indgår i Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark som satsningsidrætsgren.

Vi er sikre på, at Mads Maj kan bidrage positivt på vores samarbejde med Ballerup kommune, Team Ballerup og SVØM, samt udviklingen af Triton Ballerup konkurrence afdeling og klubben generelt.

Med Mads Maj er vi overbeviste om, at vi har fundet den rette person i forhold til en stærkt trænerkapacitet på bassinkanten, der kan indløse vores ambitioner om en udvikling og forsat repræsentation i Landholdssystemet, samt en generel udvikling af vores eliteudviklingsarbejde og miljø. Vi er desuden overbevist om, at vi gennem Mads Maj har fundet den rette til at skabe samhørighed og fællesskab på tværs af vores K-hold, med afsmittende effekt på den resterende del af vores fantastiske klub.

Vi byder Mads Maj et kæmpe velkommen til svømmeklubben Triton Ballerup og ser frem til et fantastisk langvarigt samarbejde.

Sportslige Hilsner.

Triton Ballerups Bestyrelse og svømmere.

Kommenter nyhed