Nyheder om dansk og international svømning

Mads Maj ansat som årgangstræner i Holstebro

8. juli 2014, AF Jon Langberg

Holstebro har netop ansat Mads Maj som ny årgangstræner i klubben. Læs meget mere i nedenstående pressemeddelelse:

Ny træner i Holstebro Svømmeclub

Svømmeklubben ansætter pr. 1. august 24-årige Mads Maj som ny træner Holstebro Svømmeclub har fundet en ny træner for B- og C-holdene, efter at svømmer og træner Chris Christensen har fået nyt job i Herning Svømmeklub. Den nye Holstebro-træner er 24-årige Mads Maj, som trods sin unge alder har seks års erfaring som træner for konkurrencesvømmere i Randers og Grenaa. Derudover har han selv en baggrund som elitesvømmer for Aarhus-klubben AGF. 

Holstebro Svømmeclubs cheftræner Nikolaj Skovmose glæder sig meget til samarbejdet med den nye træner.

”Valget er faldet på Mads, da vi i ham ser en træner, vi kan få stor glæde af gennem en god årrække. Mads er ikke helt uerfaren, men er stadig et sted hvor han ønsker at lære og udvikle sig meget som træner. Han har en brændende passion for svømning og trænergerningen, og det skinner tydeligt igennem, når man snakker svømning med ham,” siger Nikolaj Skovmose.

Mads Maj har en bachelor i international kommunikation og marketing, men han lægger ikke skjul på, at drømmejobbet hedder ”svømmetræner”. Og han glæder sig meget.

”Det er en god mulighed for at udvikle mig som svømmetræner, blandt andet ved at arbejde sammen med Nikolaj Skovmose, som er erfaren og er kendt inden for svømmesporten. HSC er en stor klub med mange unge svømmere. Men der er samtidig et stort udviklingspotentiale, for i en så stor by som Holstebro burde det være muligt at finde flere svømmetalenter, som vi kan hjælpe frem,” siger Mads Maj.

Formand for Holstebro Svømmeclub Troels Iversen fortæller, at det var en kombination af godt netværk og en smule held, som gør, at klubben så hurtigt kunne finde en ny træner.

”Vores cheftræner Nikolaj Skovmose har et rigtig godt netværk inden for svømmesporten, så han har altid et par navne på sin ønskeseddel, hvis muligheden byder sig. Derfor fik vi hurtigt kontakt til Mads Maj, som har et rigtig godt ry og har vist gode resultater. Og heldigvis var Mads interesseret i jobbet,” siger Troels Iversen og tilføjer:

”Det er centralt for os, at vi med Mads Maj som træner kan se en fremtid, som er mere end et eller to år. Forhåbentlig kan vi få et frugtbart samarbejde over de næste mange år.”

Mads Maj flytter til Holstebro snarest muligt og tiltræder i det nye job allerede 1. august.

Kommenter nyhed