Nyheder om dansk og international svømning

Mads Claussen ansat som elitechef for Triton Ballerup

20. juni 2012, AF Jon Langberg

Triton Ballerup har netop sendt den følgende pressemeddelelse, hvori de skriver at de har fundet deres nye elitechef, med ansættelsen af Mads Claussen. Herudover skifter Kim Skou titel til talentudviklingschef, så han i fremtiden skal sikre den røde tråd i klubben. Læs meget mere i pressemeddelelsen:

Mads Claussen er navnet på TRITONs nye elitechef, som starter den 1. august i TRITON
 
Mads Claussen kommer som eliteholdstræner fra Sundfélag Akraness, Island, hvor han de seneste år har trænet nogle af de bedste elitesvømmere på Island med kvalifikationer til bl.a. EM/EJM, NM/NJM, VM og OL.
 
Mads har i flere år stået i spidsen for træningen og coachingen af landsholdssvømmere og har været med til at sætte et hav af islandske rekorder. Hans trænererfaringerne går helt tilbage til 1993, hvor han startede sin karriere som konkurrencetræner i Ringkøbing Svømmeklub. Siden da har Mads kunne tilføje Videbæk Svømmeklub, Svømmeklubben NORD, Herlev Svømmeklub og Hvidovre Svømmeklub til sit CV. Derudover har Mads brugt sine trænererfaringer både på Falkonergården Gymnasium som pilot¬træner og i Dansk Handicap Idræts Forbund som landstræner for U-projektet.
 
”Vi er utrolige glade for, at Mads har takket ja til jobbet som TRITONs nye Elitechef med ansvaret for vores bedste elitesvømmere og vores eliteudvikling. Vi har fortsat en ambition om at være repræsenteret på i landsholdssystemet og ligge i toppen af dansk svømning. Og det er vi helt sikre på, at Mads med de erfaringer og kompetencer han har, ville kunne opfylde for os.”, udtaler Carsten Duus, ansvarlig leder for TRITONs konkurrenceafdeling.
 
Udover at være Elitechef i TRITON skal Mads sammen med klubbens bestyrelse og Forretningsudvikling have fokus på det fortsat udviklingsarbejde, hvor TRITON vil kigge på nye indsatsområder, bl.a. Tri Svøm, hvor klubben ønsker at gøre en forskel og forblive en attraktiv klub for både bredden og eliten.
 
”At fastholde et ideelt svømme- og elitemiljø i TRITON er fortsat et af vores store indsatsområder i klubben. Det kræver ikke kun en indsats internt i svømmeklubben blandt forældrekreds, trænere og bestyrelse, men også i høj grad i et større samspil med nye og eksisterende sponsorer, Team Ballerup samt Ballerup Kommune. TRITON har haft stor fremgang de seneste år på baggrund af den indsats, der er gjort allerede, og den agter vi at fastholde og videreudvikle til glæde for alle parter.”, udtaler Dorthe G. Rigét, Næstformand og Formand for Forretningsudvikling.
 
Med ansættelsen af Mads Claussen som Elitechef styrker TRITON samtidig sin talentudvikling fra holdet lige under klubbens elitehold og ned til de yngste konkurrencehold ved at gøre den ansvarlige træner for Førsteholdet, Kim Schou, ansvarlig for klubbens fortsatte talentudvikling som Talentudviklingschef.
 
Kommenter nyhed