Nyheder om dansk og international svømning

Lyngby Svømmeklub klar med næste sæsons trænerteam

24. juni 2019, AF Jon Langberg

Lyngby Svømmeklub har nu fået styr på trænerteamet til næste sæson, efter man for nyligt stoppede samarbejdet med den daværende elitetræner.

Trænerteamet for næste sæson er nu ved at falde på plads. Der er nu sat navne på alle ansvarlige trænere.

E1:

Mikkel Bruun bliver elitetræner og dermed en af trænerne på E1. Med sit kendskab til klubben og de erfaringer Mikkel har gjort som træner i Lyngby Svømmeklub, er der ingen tvivl om, at Mikkel er den rigtige til jobbet som elitetræner.

Samtidig er der ansat yderligere en elitetræner der sammen med Mikkel skal stå for ES1. Vedkommende vil blive annonceret senere.

Tom Døi fortsætter som assistent omkring holdet og skal dermed være med til at sikre kendskab til det arbejde der er gjort på holdet i år.

E2:

Sofus Beck Hansen har - efter endt uddannelse - valgt at satse 100% på sin trænerkarriere og vi er derfor rigtig glade for at kunne ansætte Sofus på fuldtid i en stilling, hvor han skal være ansvarlig træner på E2, samtidig med han har andre opgaver i klubben.

Assistenterne på E2 forventes på plads i løbet af denne uge. Elitetræner fra ES1 vil arbejde aktivt og tæt sammen med Sofus omkring ES2.

E3:

På E3 bliver det næste år et stærkt team bestående af Tom Døi og Johan Feldt der vil være ansvarlige for holdet. Som med ES2 vil ES1 Elitetræner også være en aktiv del af teamet omkring Es3.

E4:

Hannah Pilgaard er efter en årrække som assisterende træner, blevet klar til at være ansvarlig og hun kommer til at tage sig af E4 næste sæson. Hendes assistent kommer på plads i løbet af denne uge.

K1/K2 og Masters:

Sofus, Tom og elitetrænere vil i samarbejde dække træningen på K1/K2 og masters, så vi sikrer den fortsatte positive udvikling af holdene.

Kommenter nyhed