Nyheder om dansk og international svømning

Lotte Friis: Svømning er også en karriere

22. maj 2017, AF Lasse Iversen

Lotte Friis har i dag skrevet et blogindlæg på BT, hvor hun fortæller om, at det er ærgeligt, at sport af mange ikke bliver set som et "rigtigt" job, eller som kompetencegivende for erhvervslivet. Hun skriver blandt andet, at det ærgrer hende, at idrætsudøvere bliver nedvurderet til at være sportsidioter, der ikke aktivt har gjort noget for at skabe sig en karriere.

Hun skriver: 

Det ærgrer mig, at vi som idrætsudøvere nogle gange bliver nedvurderet, fordi vi i andres øjne ’bare’ har været en sportsidiot, der har nydt livet, fjoget lidt rundt og måske endda tjent gode penge. Det er nogle af de spørgsmål, som jeg møder, men det giver ikke et retvisende billede. Jeg har altså ikke bare svømmet rundt i en pool!

Lotte Friis skriver ydermere:

Min og andre idrætsudøveres vej har måske ikke været den traditionelle ud i erhvervslivet, men vi har stadig knoklet benhårdt, betalt skat som alle andre og derudover fået en masse erfaringer. Erfaringer, som jeg har svært ved at se, at jeg kunne have fået på andre måder, og det bør også vægte noget i samfundet.

Læs hele indlægget ved at trykke på linket herunder

Kommenter nyhed