Nyheder om dansk og international svømning

Lotte Friis skifter til Gentofte Svømmeklub

31. oktober 2014, AF Jon Langberg

Vi har modtaget følgende pressemeddelelse fra Chris DeSantis, cheftræner i Gentofte Svømmeklub, om at Lotte Friis har valgt at skifte fra Sigma til Gentofte pr. 1. november.

Den danske verdens elitesvømmer Lotte Friis har besluttet at skifte klub .

Lotte Friis har gennem en periode været tilknyttet det Nordsjællandske svømmefællesskab Sigma, men har pr. 1. November besluttet at skifte til Gentofte Svømmeklub, når hun er  i Danmark.

Lotte forbliver dog også i Baltimore, hvor hun sammen med sin træner Bob Bowman forbereder sig til OL i Rio de Janeiro 2016.

Men når Lotte er i Danmark har hun behov for at være tilknyttet en klub, hvor hun føler sig hjemme og som giver hende det bedste miljø socialt såvel som træningsmæssigt for at opnå succes i den internationale konkurrence og det kan Gentofte Svømme klub tilbyde mig siger  Lotte Friis.

Gentofte Svømmeklub med den amerikanske cheftræner Chris DeSantis, kender Lotte både fra sin tid i Sigma ,men også fra hendes amerikanske klub Baltimore, hvor  Chris DeSantis var en stor hjælp i det amerikanske og det vil han også være fremover nu hvor samarbejdet er blevet endnu tættere.

Vi meget stolte af at  byde Lotte velkommen i Gentofte Svømmeklub sige Chris DeSantis, da Lotte netop er en af  de danske verdenselite sportsstjerner, der udover sin sport  kan meget mere.

Lotte er en fantastisk svømmer, men hun er også er en pige med hjertet det rette sted.  Og da vi i Gentofte Svømmeklub netop er  i færd med at opbygge en klub, hvor svømmere skal kunne se ud over Danmarks  grænser og opnå international succes og resultater, er det vigtigt for os at få en kapacitet som Lotte med på kanten.  Det er derfor en fantastisk  gave og mulighed at Lotte netop har valgt Gentofte og vi ønsker at gøre brug Lottes erfaring og positive væsen til netop at hjælpe os med at komme dertil.

Vi glæder os til  samarbejdet, slutter Chris DeSantis.

For yderligere informationer kontakt Chris DeSantis på mobil nr. 31 19 07 11

Kommenter nyhed