Nyheder om dansk og international svømning

Livredning: rekordstort DM med internationalt niveau

10. april 2016, AF Ronnie Dalsgaard

Lørdag den 2. april blev der afholdt Danske Mesterskaber i konkurrence livredning i bassin. Stævnet havde over 700 starter og ud over de etablerede livredder klubber som Københavns livredderklub og Hovedstadens svømmeklub, så havde stævnet også deltagelse af adskillige nye klubber som Maribo Svømmeforening, Kystsvømmeklub Hornbæk, Frem Odense og Svendborg Svømme Klub. Både Norge og Sverige havde valgt at møde op med deres landshold ligesom Team Schleswig-Holstein fra Tyskland var med til at give stævnet et rigtig højt niveau.

Det lykkedes for Nikolaj Kirketerp Møller (Klampenborg SLSC) at svømme sig til en VM-kravtid i 50 m bjærgning med tiden 0.31.82, imens Ronnie Dalsgaard (Klampenborg SLSC) hev en kravtid hjem i 100 m bjærgning med finner i tiden 0.48.91. Se alle resultaterne fra DM i livredning på linket her.

Ved stævnet blev der taget undervandsbilleder af fotografen Jesper Nielsen fra SST Foto, se og bestil billederne på linket her.

Næste livredder stævne er de Svenske Mesterskaber (Brita Memorial) der afholdes den 6. – 7. Maj i Jönköping, stævnet er åben for Danske klubber så hvis dette har interesse så læs mere på linket her. 

Kommenter nyhed